1000 TL hafif Dizüstü bilgisayar önerisi

evagrubu

Megapat
Daha fazla  
Merhaba technopat üyeleri. Burası bilgisayardan gerçekten anlayanların olduğu bir forum. Bu konuya da bu kaliteli forumda güzel cevpalar geleceğini düşünüyorum.

Bir tane kasalı bilgisayarım var her oyunu sorunsuz oynayabiliyorum. Bu yüzden çok oyun amaçlı değil hafif ince bir bilgisayararım olsun istiyorum. CS:GO'yu orta ayarlarda akıcı oynatsın yeter. Fiyat 1300 TL'yi aşmazsa çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
en ucuz Dizüstü Bilgisayar / Taşınabilir Bilgisayar, Laptop fiyatları
Buradan bakabilirsin, genelde hepsi birbirine yakın kalınlık olarak. 5200u'lu bir ürün alabilirsin bütçenle.
Şık birşey istiyorsan ikinciel 1000tl altı elitebook 8470p gibi ürünlerden de alabilirsin. Ayrı ekran kartları yoktur ama işlemcisi 3340m olanlar 5200u'dan bir tık daha iyidir, dahili grafik kısmı hariç. Ekranı mat, kasası metal vs.

Teşekkürler çok yardımcı oldunuz. Konu kapanmaz ise aldığım zaman aldığım bilgisayarı buraya atarım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı