1000 TL ikinci el ekran kartı önerisi

Bütçe
1000
Hocam Letgo'da aynı ilçede bulunan birini buldum. GTX 1050 1300 TL. Canlı olarak test edip alacağım.
Fiyatı piyasaya göre çok uygun dikkat edin. Ben de canlı olarak test etmiştim fakat kısa bir süre sonra kart bozuldu. Tamir görmüş ya da bozulmaya yakın kartları bu şekilde elden çıkarıyorlar. Ayrıca hukuken hiçbir hakkınız olmuyor bozulursa çünkü satıcı "kartı satarken çalışır halde sattım" diyerek kurtuluyor. Kesinlikle ama kesinlike en az 3-4 saat Furmark testi yapınız. Kartın faturası ve kutusu olması da önemli.
Ayrıca piyasasına buradan bakabilirsiniz:
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
 
Fiyatı piyasaya göre çok uygun dikkat edin. Ben de canlı olarak test etmiştim fakat kısa bir süre sonra kart bozuldu. Tamir görmüş ya da bozulmaya yakın kartları bu şekilde elden çıkarıyorlar. Ayrıca hukuken hiçbir hakkınız olmuyor bozulursa çünkü satıcı "kartı satarken çalışır halde sattım" diyerek kurtuluyor. Kesinlikle ama kesinlike en az 3-4 saat FurMark testi yapınız. Kartın faturası ve kutusu olması da önemli.
Ayrıca piyasasına buradan bakabilirsiniz:
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da

ASUS Phoenix GTX 1050 2 GB modeli. Kutusu var içeriği tam diyor. Testleri de aldığımda veya almadan bir gün önce falan TeamViewer ile veya görüntülü sohbette yapmasını isteyeceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı