1000 TL ile hangi protein tozu alınmalı?

Evet hocam tamamen öyle hiçbir şey olmuyor. Ayrıca fiyatına göre çok az protein alıyoruz. En iyisi her türlü besinlerden almak maddiyat açısından.

Protein tozu fiyatina gore evet cok az protein veriyor gecen marketten 700 gram tavuk aldim 120TL verdim 120TL'ye protein tozu yok.

Protein tozu fiyatina gore evet cok az protein veriyor gecen marketten 700 gram tavuk aldim 120TL verdim 120TL'ye protein tozu yok.
Ben kilosunu 140 a alıyorum derisiz olarak kasaptan. 1 kg 2 gün yetmiyor (fireden dolayı) ama olsun :D. Yakında konkordato ilan edeceğim.+

Hocam her gün tavukla uğrasmak istemiyorum bir de emin olmamakla birlikte östrojen tavukta fazla olduğundan her gün tercih etmek de istemiyorum.
Östrojen testosteron işi genetik. Dışardan doğal olarak aldığın şeylere ne arttırabilir ne de düşürebilirsin. Bir iki tık oynar sadece. Yok kiviymiş yok çinkoymuş pek bir etkisi yok.
Diğer arkadaşın dediği gibi ben de 2 senedir her gün 500 gram tavuk göğsü yiyorum jinekomasti falan yok.

Ben kilosunu 140 a alıyorum derisiz olarak kasaptan. 1 kg 2 gün yetmiyor (fireden dolayı) ama olsun :D. Yakında konkordato ilan edeceğim.+
Aynı ben de kilo 140 bir de kuşbaşı doğratıyorum evde uğraşmıyorum.
Son 1 aydır bir şey denedim kıyma yedim her gün 500 gram anam ağladı belim doğrulmadı 😂 deney bu cuma son buluyor tavuğa devam.

Östrojen testosteron işi genetik. Dışardan doğal olarak aldığın şeylere ne arttırabilir ne de düşürebilirsin. Bir iki tık oynar sadece. Yok kiviymiş yok çinkoymuş pek bir etkisi yok.
Diğer arkadaşın dediği gibi ben de 2 senedir her gün 500 gram tavuk göğsü yiyorum jinekomasti falan yok.

Aynı ben de kilo 140 bir de kuşbaşı doğratıyorum evde uğraşmıyorum.
Ben direkt gramı ayarladıktan sonra haşlayıp tümden yiyorum. 103.5dan 77 ye düştüm hedef 70 sonra artık lezzetli tavuklar yiyebilirim umarım :D.

Ben direkt gramı ayarladıktan sonra haşlayıp tümden yiyorum. 103.5dan 77 ye düştüm hedef 70 sonra artık lezzetli tavuklar yiyebilirim umarım :D.
Hocam kalorisiz olarak lezzetlendirmek istiyorsanız kajun baharatı öneririm.
Şekersiz fıstık ezmesi de inanılmaz yakışıyor. 200 gramın üstüne 5 gram döküyorum mis.

Bir de kuşbaşı yapıp haşlama değil de kavurma şekli yapın. Üstüne kajun (pişirirken) tadı mükemmel oluyor. Son derece de lezzetli.

Hocam kalorisiz olarak lezzetlendirmek istiyorsanız kajun baharatı öneririm.
Şekersiz fıstık ezmesi de inanılmaz yakışıyor. 200 gramın üstüne 5 gram döküyorum mis.

Bir de kuşbaşı yapıp haşlama değil de kavurma şekli yapın. Üstüne kajun (pişirirken) tadı mükemmel oluyor. Son derece de lezzetli.
Kajun kullanıyordum ondan da midem bulandı artık. 25 gram yarım yağlı yoğurt ekliyorum az kaldı diyet bi bitseydi.

Güncelleme
Bütçem 1500 TL oldu önerilerinizi bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı