KiltenthTV
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi bilgisayar bozuldu. Kasayı temizlerken işlemci soketi üstüne tornavida düşürüp pinlerin eğildiğini görmeyip tekrar toplayıp power'a basınca toplu katliam oldu. (arkadaşın anakartı sağolsun test ettim herşeyi, bozulan malzemeleri o yüzden biliyorum).
Şimdi sizden istediğim şudur. (Recep Abi sen de bi' el atarsan iyi olur
) :
900-1000 lira bütçeye Anakart, İşlemci, Ekran Kartı, Ram, Kasa(PSU'lu tercihen) ve eğer anakartta SATA2 desteği yoksa SATA3 HDD gerekmektedir. Ve bu sistemle 1680x1050 çözünürlükte oyunları en azından orta ayarlarda oynamak istiyorum. (Özellikle Battlefield 4). Ayrıca Sony Vegas Pro, Adobe Photoshop ve After Effects gibi programlarda da idare edecek bir performans vermesini istiyorum. Malum Youtube ile uğraşmaktayım.
Şimdiden teşekkürler.
Şimdi sizden istediğim şudur. (Recep Abi sen de bi' el atarsan iyi olur
900-1000 lira bütçeye Anakart, İşlemci, Ekran Kartı, Ram, Kasa(PSU'lu tercihen) ve eğer anakartta SATA2 desteği yoksa SATA3 HDD gerekmektedir. Ve bu sistemle 1680x1050 çözünürlükte oyunları en azından orta ayarlarda oynamak istiyorum. (Özellikle Battlefield 4). Ayrıca Sony Vegas Pro, Adobe Photoshop ve After Effects gibi programlarda da idare edecek bir performans vermesini istiyorum. Malum Youtube ile uğraşmaktayım.
Şimdiden teşekkürler.