1000 TL Intel i5 3470 Nvidia GT 630 Sistem Yükseltme Önerisi

shadownn02

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, öncelikle sistemim şu. 2012'nin sonuna doğru hazır olarak almıştık bu sistemi. HP'nin hazır kasalarından birisi.
  • Intel Core i5-3470 3.20 GHz 3600 MHz işlemcim var.
  • 4 GB RAM'im var sanırım 1333 MHz.
  • 64 Bit Windows 10 kurulu.
  • 1 TB HDD var.
  • Nvidia Geforce GT 630 ekran kartım var.
  • Monitörüm 1600x900 çözünürlükte
  • Anakart: Foxconn 2ABF
  • Anakart Çipseti: Intel Cougar Point H61, Intel Ivy Bridge (AIDA64'ten kopyaladım)
Artık oyunlar kasmaya başladı, yeni nesiller hiç açılmıyor zaten. 4 GB daha RAM eklemeyi düşünüyorum. Max 1000 TL bütçeye ne yapabilirim bu sisteme? Anakart değiştirmeme gerek var mı? İşlemcimi değiştirmeme gerek var mı? Ekran Kartı olarak ne önerirsiniz? Teşekkürler.

Güncel

İlk olarak işlemciniz güzel değiştirmenize gerek yok. 4GB RAM daha ekleyrek sistem güzel seviyelere gelecektir. Sonra ekran kartı burda asıl önemli nokta. RAM aldıktan sonra elinizde 900 TL gibi bir para kalıcaktır. Benim tavsiyem RX serisini beklemeniz olucaktır. Eğer beklemezseniz GTX 960 ve SSD o sisteme ilaç gibi olucaktır.

RX 480 Güzel aslında. Kasaya sığarsa ve uyumlu olursa bütçeyi zorlayıp alabilirim.

İlk olarak işlemciniz güzel değiştirmenize gerek yok. 4GB RAM daha ekleyrek sistem güzel seviyelere gelecektir. Sonra ekran kartı burda asıl önemli nokta. RAM aldıktan sonra elinizde 900 TL gibi bir para kalıcaktır. Benim tavsiyem RX serisini beklemeniz olucaktır. Eğer beklemezseniz GTX 960 ve SSD o sisteme ilaç gibi olucaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı