Fun 60 Max manyetik klavye tuşlarında yumuşama oldu

EnEsFc161

Decapat
Daha fazla  
Fun 60 Max aldım, daha dün elime ulaştı. W, A, S, D tuşlarında belli bir yumuşama oldu gibi hissediyorum. Zamanla hissi yerine oturur herhalde. Manyetik klavye kullanmış kişiler yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam daha çok yeniymiş. Eğer pre-lubed ise biraz kullandığınızda yerine daha iyi oturur. Hissiyatına alışırsınız. Şu anda WASD yerine YGHJ tuşlarına da bassanız benzer his verecektir.
Kendini belli eden bir yumuşama var d ve f ye iki parmakla aynı kuvvetle bastırınca hissediyorum f daha çok zorluyor. Zamanla yerine oturur mu diyorsunuz.

Kendini belli eden bir yumuşama var d ve f ye iki parmakla aynı kuvvetle bastırınca hissediyorum f daha çok zorluyor. Zamanla yerine oturur mu diyorsunuz.
Yani 2 haftalık kullanım yeterli olur diye düşünüyorum. Bu arada klavyenin bazı noktaları da yani orta sağ ve sol diyelim farklı hissettirebilir. Konuyu satıcıya da bir iletin. Dilerseniz yumuşak gelen switch'leri klavyedeki başka çok kullanmadıklarınızla yer değiştirip deneyin bir de.

Yani 2 haftalık kullanım yeterli olur diye düşünüyorum. Bu arada klavyenin bazı noktaları da yani orta sağ ve sol diyelim farklı hissettirebilir. Konuyu satıcıya da bir iletin. Dilerseniz yumuşak gelen Switch'leri klavyedeki başka çok kullanmadıklarınızla yer değiştirip deneyin bir de.

Kullanmadığım tuşlarla değiştirdim gerçekten fark var ama içlerinde yaylı mekanizma olduğu için çok normal olduğunu düşünüyorum kullanmaya devam edeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı