1000 TL işlemci anakart ve RAM tavsiyesi

Bütçe
1000
Ryzen 3 3200G
Gigabyte B450M S2H
2x8GB 3000Mhz Ram
1800 2000TL arasına getirebilirsiniz ama fiyat fazla derseniz 8GB ram tek alın ilerde eklersiniz.
Ekran kartı olan sistemler yerine bunu alın 2 3 sene sonra ekran kartı takıp rahatça kullanırsınız.

APU sistemde tek kanal RAM kullanmak %50 daha az performans demek o bütçeye böyle bir şey toplanabilir.

.

2X Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları ve Özellikleri.

.

1631 TL.

Bütçeyi aşamazsanız:

1586 TL.

Hepinize teşekkürler sanırım bu arkadaşın dediğini yapacağım hepiniz sağ olun.

Bu sistem CS:GO'da kaç FPS verir.

Hepinize teşekkürler sanırım bu arkadaşın dediğini yapacağım hepiniz sağ olun.

Bu sistem CS:GO'da kaç FPS verir.

Vega 8 ile RX 550 aşağı yukarı aynı Ryzen 3 1200 AF ile Ryzen 3 3200G ile de fazla bir fark yoktur 8 tek kanal yerine 16 çift yapıyorsunuz ve ileride yükseltmek istediğinizde ekran kartınızı elden çıkartıp RAM'e para verme gibi bir durumunuz yok benim attığım sistemi alırsınız Vega 8 ile bir süre idare edersiniz daha sonra da güç kaynağınıza bağlı olarak RX 570 takabilirsiniz.

Tamam peki ben bunda Low'da olsa Resident Evil 3 ya da GTA 5 oynayabilirim değil mi rahatça.

Tamam peki ben bunda Low'da olsa Resident Evil 3 ya da GTA 5 oynayabilirim değil mi rahatça.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu iki videoya bakın akıcılık olarak sorun yoksa ki bence yok ona göre karar verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…