ÜRÜN AÇIKLAMASI En yüksek kalibreli optik sensöre sahip yepyeni, yüksek performanslı Darmoshark M3 oyun faresi ile tanışın. Üç modlu bağlantı özelliği sayesinde istediğiniz herhangi bir kaynağa zahmetsizce bağlayabilirsiniz. Kaihua'nın en yeni ve özellikle modifiye edilmiş GM8.0 black mamba...
Selam, bu konu özelinde bir şey sormak istiyorum. Darmoshark M3 & Endgame Gear XM2we & Deathadder V2 arasından hangisini seçersiniz? Sürekli bu üçünden birisi öneriliyor fakat aralarında çok kaldım. Kablolu veyahut kablosuz olması problem değil.
Selam, bu konu özelinde bir şey sormak istiyorum. Darmoshark M3 & endgame Gear XM2we & DeathAdder v2 arasından hangisini seçersiniz? Sürekli bu üçünden birisi öneriliyor fakat aralarında çok kaldım. Kablolu veyahut kablosuz olması problem değil.
Selam, bu konu özelinde bir şey sormak istiyorum. Darmoshark M3 & Endgame Gear XM2we & Deathadder V2 arasından hangisini seçersiniz? Sürekli bu üçünden birisi öneriliyor fakat aralarında çok kaldım. Kablolu veyahut kablosuz olması problem değil.
Neden sadece connectgame üzerinde satılıyor bir bilginiz var mı? Pek güvenilir bir yer -en azından herhangi bir problemde yardımcı olunabilmesi açısından- gibi gözükmüyor.
Neden sadece connectgame üzerinde satılıyor bir bilginiz var mı? Pek güvenilir bir yer -en azından herhangi bir problemde yardımcı olunabilmesi açısından- gibi gözükmüyor.
En ucuz Endgame Gear XM2WE Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Endgame Gear XM2WE Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah özelliklerini incele, 2.199,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ya xm2we'de zaten kalite problemi yok denecek kadar az, en fazla sağ veya sol click'in birinde bir şey çıkar ki bunun size denk gelmesi %1 ihtimal falan. Öyle olursa da e-mail üzerinden kendilerine yazın ve faturanızla beraber ürünü geri yollayın değişim için, postalara dönüyorlar hep. Yardımcı olmazlarsa da tüketici hakem heyeti aracılığıyla seve seve olurlar zaten de oralara kadar getirmezler bence şu sıralar çünkü zamanında çok eleştiri yediler...