1000 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1000
RGB gereksiz bir şey.

Selam, bu konu özelinde bir şey sormak istiyorum. Darmoshark M3 & Endgame Gear XM2we & Deathadder V2 arasından hangisini seçersiniz? Sürekli bu üçünden birisi öneriliyor fakat aralarında çok kaldım. Kablolu veyahut kablosuz olması problem değil.

Teşekkür ederim fakat bu XM2we'yi connectgame haricinde satan bir yer yok. Burasının da çoğu yorumu olumsuz. Başka alabileceğim yer var mı?

Buna ek olarak, Deathadder V2 ile farklı sensörü mü kullanıyor?

Teşekkür ederim fakat bu XM2we'yi connectgame haricinde satan bir yer yok. Burasının da çoğu yorumu olumsuz. Başka alabileceğim yer var mı?

Buna ek olarak, Deathadder V2 ile farklı sensörü mü kullanıyor?
Evet farklı sensör kullanıyorlar.

DA V2: Focus +

X2MWE: PixArt PAW3370

Neden sadece connectgame üzerinde satılıyor bir bilginiz var mı? Pek güvenilir bir yer -en azından herhangi bir problemde yardımcı olunabilmesi açısından- gibi gözükmüyor.
Bilmiyorum.

Ya xm2we'de zaten kalite problemi yok denecek kadar az, en fazla sağ veya sol click'in birinde bir şey çıkar ki bunun size denk gelmesi %1 ihtimal falan. Öyle olursa da e-mail üzerinden kendilerine yazın ve faturanızla beraber ürünü geri yollayın değişim için, postalara dönüyorlar hep. Yardımcı olmazlarsa da tüketici hakem heyeti aracılığıyla seve seve olurlar zaten de oralara kadar getirmezler bence şu sıralar çünkü zamanında çok eleştiri yediler...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı