Alınabilir diye düşünüyorum diğer önerilere kabul değilseniz.@550519 benim attığım mouse hakkında ne düşünüyorsun hocam, alınır mı?
Alınabilir diye düşünüyorum diğer önerilere kabul değilseniz.
1000 TL'nin üstüne çıkmayacak oyuncu mouse arıyorum. Kriterim kesinlikle kablosuz olması ve DPI ayarlamak için uygulaması olması. Ayrıca elim orta ve büyük Mouse'lara uygun. Bu ürünü almayı düşünüyorum, sizce alınır mı?
Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.![]()
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed Kablosuz Optik Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed Kablosuz Optik Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile RZ01-04130100-R3G1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Ajazz 199 veya Attackshark X3 en mantıklısı. MCU kalitesiz gene switchleri ve sensörü iyi.1000 TL'nin üstüne çıkmayacak oyuncu mouse arıyorum. Kriterim kesinlikle kablosuz olması ve DPI ayarlamak için uygulaması olması. Ayrıca elim orta ve büyük Mouse'lara uygun. Bu ürünü almayı düşünüyorum, sizce alınır mı?
Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.![]()
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed Kablosuz Optik Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed Kablosuz Optik Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile RZ01-04130100-R3G1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Logitech G G305 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse, 12.000 DPI HERO Sensör, 6 Programlanabilir Tuş, 1 ms Bildirim Hızı, 99 gr Ağırlık, 250 Saat Pil Ömrü, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Logitech G G305 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse, 12.000 DPI HERO Sensör, 6 Programlanabilir Tuş, 1 ms Bildirim Hızı, 99 gr Ağırlık, 250 Saat Pil Ömrü, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolamzn.eu
Evet.@550519 Logitech G305 modelinde kronik sorunlu var diyorlar doğru mu hocam?
Sensör nasıl iyi oluyor MCU cheap ise? MCU besliyor zaten sensörü. Nasıl çalıştığı ona bağlı.Ajazz 199 veya Attackshark X3 en mantıklısı. MCU kalitesiz gene switchleri ve sensörü iyi.
Attack Shark modelinin MCU'su cheap bir şey ama bu bütçede gidip de Nordic MCU beklemeyin. Alacağınız çoğu ürün öyle olur. Çıkmazsa bütçe G305 fiyatı düştü ona bakılabilir.
Sensör nasıl iyi oluyor MCU cheap ise? MCU besliyor zaten sensörü. Nasıl çalıştığı ona bağlı.
Alınmaz.Size göre alınır mı attığım model?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.