1000 TL kadar intercom önerisi

Bunu alabilirsiniz Dynego A30 Motosiklet Kask Kulaklık Intercom Işıklı Motorsiklet Interkom Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bende buradan aldım yazdıklarınızı ben yaşamadım eğer olurda siz yaşarsanız değişim talep edin. Çünkü normalinde böyle bir sıkıntı yok arkadaşlarım da aynı ürünü kullanıyor.

Hocam siz çıkan mikrofonu taktınız mı?

Evet ses kalitesi güzel. Arama geliyor 3ten geriye sayıyor otomatik açıyor. Açmak istemezsen yandaki büyük tuşa basıyorsun.

Hocam dil Türkçe değil falan diyorlar bununla alakalı da video yok siz nasıl yaptınız.

Son düzenleme:
Hocam siz çıkan mikrofonu taktınız mı?

Hocam dil Türkçe değil falan diyorlar bununla alakalı da video yok siz nasıl yaptınız.
Çıkan mikrofonu taktım.

Zaten sadece 3 ten geriye sayarken konuşuyor Türkçe olup olmaması bir şey değiştirmez. Ama geçen nasıl yaptım bilmiyorum ama Türkçeye aldım. 10'dan geriye saymaya başladı arama gelince Türkçe şekilde.

Çıkan mikrofonu taktım.

Zaten sadece 3 ten geriye sayarken konuşuyor Türkçe olup olmaması bir şey değiştirmez. Ama geçen nasıl yaptım bilmiyorum ama Türkçeye aldım. 10'dan geriye saymaya başladı arama gelince Türkçe şekilde.

Hocam çok sağ olun siparişini verdim aklımda sorularım var.
Renkleri kapatılabiliyor mu
Şarjı ne kadar gidiyor
70-80 kmde sesi gider mi?

Çıkan mikrofonu taktım.

Bir de intercomu nasıl kaaptabiliriz.

Hocam aynı soruları sormuşsunuz ama tekrar cevaplıyayım.
Işık açılıyor kapanıyor farklı modları var
Şarjı kullanıma bağlı gün boyu motordayım sık kullanıyorum dersen 4 gün gider en az arada bi biniyorum dersen 1 hafta gider. Zaten yarım saate fulleniyo şarjı.
70-80km de ses gitmez kendim 150-160'ı gördüm bi sorun yaşamadım.

Hocam aynı soruları sormuşsunuz ama tekrar cevaplıyayım.
Işık açılıyor kapanıyor farklı modları var.
Şarjı kullanıma bağlı gün boyu motordayım sık kullanıyorum dersen 4 gün gider en az arada bir biniyorum dersen 1 hafta gider. Zaten yarım saate fulleniyor şarjı.
70-80km de ses gitmez kendim 150-160'ı gördüm bir sorun yaşamadım.

Hocam görmedim abimle aynı hesaptayız :D
Kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı