Ç Çekilin Yoldan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 47 Bugün 12:57 #11 Kablolu istiyorum zaten hocam başka önerileriniz yok mu rica ediyorum rekabetçi oyunlar için vs. arıyorum.
Kablolu istiyorum zaten hocam başka önerileriniz yok mu rica ediyorum rekabetçi oyunlar için vs. arıyorum.
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.896 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:12 #12 Çekilin Yoldan dedi: Kablolu istiyorum zaten hocam başka önerileriniz yok mu rica ediyorum rekabetçi oyunlar için vs. arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence kablosuz almayı düşünmelisiniz kesinlikle kabloluya göre çok büyük fark yaratıyor özellikle rekabetçi oyunlarda.
Çekilin Yoldan dedi: Kablolu istiyorum zaten hocam başka önerileriniz yok mu rica ediyorum rekabetçi oyunlar için vs. arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence kablosuz almayı düşünmelisiniz kesinlikle kabloluya göre çok büyük fark yaratıyor özellikle rekabetçi oyunlarda.
Ç Çekilin Yoldan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 47 Bugün 13:15 #13 saul g00dman dedi: Bence kablosuz almayı düşünmelisiniz kesinlikle kabloluya göre çok büyük fark yaratıyor özellikle rekabetçi oyunlarda. Genişletmek için tıkla... hocam kablosuz mouseların gecikme değerleri kablolulardan daha fazla ama ? Nasıl daha iyi oluyor onu anlamadım öyle değil mi bizim zamanımızda öyleydi
saul g00dman dedi: Bence kablosuz almayı düşünmelisiniz kesinlikle kabloluya göre çok büyük fark yaratıyor özellikle rekabetçi oyunlarda. Genişletmek için tıkla... hocam kablosuz mouseların gecikme değerleri kablolulardan daha fazla ama ? Nasıl daha iyi oluyor onu anlamadım öyle değil mi bizim zamanımızda öyleydi
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.582 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:16 #14 Çekilin Yoldan dedi: hocam kablosuz mouseların gecikme değerleri kablolulardan daha fazla ama ? Nasıl daha iyi oluyor onu anlamadım öyle değil mi bizim zamanımızda öyleydi Genişletmek için tıkla... Artık gecikme degerlerinde nerdeyse fark yok. Yinede yukarıdaki SteelSeries Prime+ bu butcede gayet mantıklı.
Çekilin Yoldan dedi: hocam kablosuz mouseların gecikme değerleri kablolulardan daha fazla ama ? Nasıl daha iyi oluyor onu anlamadım öyle değil mi bizim zamanımızda öyleydi Genişletmek için tıkla... Artık gecikme degerlerinde nerdeyse fark yok. Yinede yukarıdaki SteelSeries Prime+ bu butcede gayet mantıklı.
handcuffs Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 639 Çözümler 4 Bugün 13:27 #15 En mantıklı seçenek Prime+ onun haricinde Rival 3 Gen 2 olabilir. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-steelseries-rival-3-gen-2-rgb-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,1057770532.html
En mantıklı seçenek Prime+ onun haricinde Rival 3 Gen 2 olabilir. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-steelseries-rival-3-gen-2-rgb-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,1057770532.html
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.582 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:49 #16 handcuffs dedi: En mantıklı seçenek Prime+ onun haricinde Rival 3 Gen 2 olabilir. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-steelseries-rival-3-gen-2-rgb-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,1057770532.html Genişletmek için tıkla... Rival 3 kronik maalesef, sensor ve switch olatakta cok daha vasat Prime+ yanında.
handcuffs dedi: En mantıklı seçenek Prime+ onun haricinde Rival 3 Gen 2 olabilir. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-steelseries-rival-3-gen-2-rgb-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,1057770532.html Genişletmek için tıkla... Rival 3 kronik maalesef, sensor ve switch olatakta cok daha vasat Prime+ yanında.
handcuffs Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 639 Çözümler 4 Bugün 13:50 #17 kxy dedi: Rival 3 kronik maalesef, sensor ve switch olatakta cok daha vasat Prime+ yanında. Genişletmek için tıkla... Gen 2 içinde durum aynı mı ki? Sensörün daha zayıf olduğunu biliyordum ama hala sorunlu olduğunu düşünmedim.
kxy dedi: Rival 3 kronik maalesef, sensor ve switch olatakta cok daha vasat Prime+ yanında. Genişletmek için tıkla... Gen 2 içinde durum aynı mı ki? Sensörün daha zayıf olduğunu biliyordum ama hala sorunlu olduğunu düşünmedim.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.582 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:28 #18 handcuffs dedi: Gen 2 içinde durum aynı mı ki? Sensörün daha zayıf olduğunu biliyordum ama hala sorunlu olduğunu düşünmedim. Genişletmek için tıkla... Temelde aynı mouselar zaten, dış yapıda farklar var. Rival 3 serisinin tamamında sorunlar aynı.
handcuffs dedi: Gen 2 içinde durum aynı mı ki? Sensörün daha zayıf olduğunu biliyordum ama hala sorunlu olduğunu düşünmedim. Genişletmek için tıkla... Temelde aynı mouselar zaten, dış yapıda farklar var. Rival 3 serisinin tamamında sorunlar aynı.