Çekilin Yoldan
Decapat
Kablolu istiyorum zaten hocam başka önerileriniz yok mu rica ediyorum rekabetçi oyunlar için vs. arıyorum.
Bence kablosuz almayı düşünmelisiniz kesinlikle kabloluya göre çok büyük fark yaratıyor özellikle rekabetçi oyunlarda.Kablolu istiyorum zaten hocam başka önerileriniz yok mu rica ediyorum rekabetçi oyunlar için vs. arıyorum.
hocam kablosuz mouseların gecikme değerleri kablolulardan daha fazla ama ? Nasıl daha iyi oluyor onu anlamadım öyle değil mi bizim zamanımızda öyleydiBence kablosuz almayı düşünmelisiniz kesinlikle kabloluya göre çok büyük fark yaratıyor özellikle rekabetçi oyunlarda.
hocam kablosuz mouseların gecikme değerleri kablolulardan daha fazla ama ? Nasıl daha iyi oluyor onu anlamadım öyle değil mi bizim zamanımızda öyleydi
En mantıklı seçenek Prime+ onun haricinde Rival 3 Gen 2 olabilir.
Gen 2 içinde durum aynı mı ki? Sensörün daha zayıf olduğunu biliyordum ama hala sorunlu olduğunu düşünmedim.Rival 3 kronik maalesef, sensor ve switch olatakta cok daha vasat Prime+ yanında.
Gen 2 içinde durum aynı mı ki? Sensörün daha zayıf olduğunu biliyordum ama hala sorunlu olduğunu düşünmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.