1000 TL kaliteli mouse önerisi

Bütçe
1000
Tam da onda karar kılmıştım gerçekten kaliteli mi hocam? Aldığım fareyi biliyorsunuz 2K Hz de takılmadan tam performansıyla kullandırır mı mouse pad bildiklerinizi aktarırsanız çok sevinirim.

Benimde kullandığım mousepadlerden, bu fiyata en iyi seçenek diyebilirim. Yüzeyi %70 speed %30 control kısaca hem gayet iyi bir hız hemde yeterli bir durdurma kuvveti verecektir. Memnun kalırsınız.

Merhaba bende daha geçen sene aldım ve şu anda aşırı memnunum. Daha bir sorununu görmedim. 2 hafta bazen nadir 1 ay kablosuz kullandığımı biliyorum. Markaya bakıp geçme, forumlardaki yorumları genel itibari ile aşırı iyi sende bakabilirsin.

Claw's Nexus Air V1 Kablosuz 10000 Dpi Pixart PMW3325 Sensör Makro Yazılımlı & Değiştirilebilir Kapaklı RGB Kablosuz Gaming Mouse - Beyaz (2.4 GHz Kablosuz + BT5.1 + Type-C ile Kullanım Desteği)

Bu nasıl? https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,578446921.html

Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak mouse arıyorum elim büyük elime oturması önemli yardımcı olun.

Bende aynı modeli 2 yıl kullandım bende bir sorun olmadı, ama bence gereksiz bir mouse. Onun yerine çok daha iyi alternatifler var. Hem de RGB'si o kadar da iyi çalıştığını söyleyemem içinde böyle beyaz beyaz belli ediyor LED'i, yani çirkin duruyor. Ele güzel oturuyor fakat yan da ki tuşları sanki içine kaçıcakmış gibi oluyor ve orta tuş bozuluyor. Benim kullanıcı deneyimlerim budur yukarıda bir mouse paylaşmıştım sana claws bence bir bakabilirsin.

Son düzenleme:
Throne ratio reflex tavsiye ediyorum.
İçinde PAW 3395 sensör var.
Üzerinde bağlantı ve şarj bilgilerini gösteren oled ekran var.
3 opsiyonlu kullanım var.
Kutu içinden yedek scatez çıkıyor.
Kablolu
2.4 GHz wifi
Bluetooth
İnanılmaz hafif.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı