1000 TL Kasa önerisi

WhySilender

Kilopat
Daha fazla  
Sistemimi toplarken bütçe sıkıntısından dolayı aldığım kasamı sattım ve yeni bir kasa arayışına koyuldum bütcem belirtildiği şekilde. Benim için en önemli olan şey hava akışı. RGB düşünüyorum. 1000 TL bütçede ne önerirsiniz? Sistemim imzamda bulunuyor. Corsair iCUE 220T var aklımda buna benzer veya daha iyi dediğiniz kasaları önerebilirsiniz.

Sistemimi toplarken bütçe sıkıntısından dolayı aldığım kasamı sattım ve yeni bir kasa arayışına koyuldum bütcem belirtildiği şekilde. Benim için en önemli olan şey hava akışı. RGB düşünüyorum. 1000 TL bütçede ne önerirsiniz? Sistemim imzamda bulunuyor. Corsair iCUE 220T var aklımda buna benzer veya daha iyi dediğiniz kasaları önerebilirsiniz.

Bu kasa benim de gündemimde bayağı yer tutmuştu ama çok dar. O yüzden Corsair 465x aldım. Aşağıdaki kasayı da çok beğeniyorum.

.

Bunlara bakabilirsin hepsi çok güzel kasalar.

Söylediğiniz kasa çok güzel düşüneceğim ama bir sıkıntım var. Şu anki kasamda bile CPU güç bağlantısını zor bağlamıştım kablo kısa gelmişti bunda hiç yetişmez diye düşünüyorum nasıl bir yol izleyebilirim.

Biraz dar bir kasa ben XPG Battlecruiser modeline bakmanız öneririm.
Corsair 465X beyaz da karar kıldım. Corsair'i seçmemde fanlar büyük etken oldu biraz inceledim tüm isteklerimi karşılıyor.
Corsair İCUE 465x aldım kasa çok güzel tavsiye edebilirim.

Dosya Ekleri

• 15904329343583463173851370487655.jpg
    15904329343583463173851370487655.jpg
    863,6 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı