1000 TL kasa ve PSU önerisi

Kullandığım kasayı önerebilirim. Master Box Pro 5 RGB 700 W güç kaynağı mevcut kasada. Fiyatı 1000 lira civarlarındaydı. Ben ilk çıktığında 700 liraya almıştım.

Hava alacak yeri var mı bilmiyorum. Ama ben sana Master Box Pro 5 RGB modelini öneririm, kasanın önde hava ızgaraları var. Hava akımı gayet iyi ben memnunum. 700 W PSU da mevcut. Technopat Youtube kanalında incelemesini bulabilirsin.

Hava alacak yeri var mı bilmiyorum. Ama ben sana Master Box Pro 5 RGB modelini öneririm, kasanın önde hava ızgaraları var. Hava akımı gayet iyi ben memnunum. 700 W PSU da mevcut. Technopat Youtube kanalında incelemesini bulabilirsin.

Hocam üstü kapalı bunun çok beğenmedim yinede öneri için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı