Papara para iadesi nasıl yapacak?

Hocam bir şey sormak istiyorum acaba Papara yerine kullanabileceğimiz başka neler var bilginiz var mı bu konu hakkında ben şu ana kadar 2 tane şey buldum 1.Nays 2. İş Bankası genç kartı. Aynı Papara gibi avantajı olandır öğrenciye daha sonra geniş çaplı falan filan o tarz özellikler barındıran ne var acaba biliyor musunuz?

Hocam reşit değilsen veli izniyle git Kuveyt Türk hesabı falan açtır derim ben. Papara'dan bıkmıştım zaten, kart değiştirecektim olan bu şekilde oldu. Papara'nın limiti çok sınırlı. Limit düşük olduğu için ben şahsen çabuk şekilde dolduruyorum. Birinin bana atacağı bi para var, bekletiyorum atmaması için, ay başını bekleyip limitin sıfırlanmasını bekliyorum yoksa atılan paradan da para kesiyor, keşke 2,3 TL olsa da sesimizi çıkarmasak. Kuveyt Türk'de EFT, havale, Fast gibi işlemler ücretsiz olarak sağlanıyor, limitler daha geniş.

Hocam reşit değilsen veli izniyle git Kuveyt Türk hesabı falan açtır derim ben. Papara'dan bıkmıştım zaten, kart değiştirecektim olan bu şekilde oldu. Papara'nın limiti çok sınırlı. Limit düşük olduğu için ben şahsen çabuk şekilde dolduruyorum. Birinin bana atacağı bir para var, bekletiyorum atmaması için, ay başını bekleyip limitin sıfırlanmasını bekliyorum yoksa atılan paradan da para kesiyor, keşke 2,3 TL olsa da sesimizi çıkarmasak. Kuveyt Türk'de EFT, havale, Fast gibi işlemler ücretsiz olarak sağlanıyor, limitler daha geniş.

20 yaşındayım.

@Ana De Armas valla millet kafayı yemiş, bırakamıyor Papara'yı. Bende öyleydim limit problemi yaşayana kadar, daha basit geliyordu da bir yerden sonra problemler yaşamaya başladım. 3-5 TL cashback verecek diye Papara'nın kölesi olmuş insanlar var.Size ithafen söylemiyorum genel durum bu şekilde.

@Ana De Armas vallahi millet kafayı yemiş, bırakamıyor Papara'yı. Bende öyleydim limit problemi yaşayana kadar, daha basit geliyordu da bir yerden sonra problemler yaşamaya başladım. 3-5 TL cashback verecek diye Papara'nın kölesi olmuş insanlar var. Size ithafen söylemiyorum genel durum bu şekilde.

Limiti görecek parayı Allah şükür daha hiç görmedim hocam :D

@Ana De Armas vallahi millet kafayı yemiş, bırakamıyor Papara'yı. Bende öyleydim limit problemi yaşayana kadar, daha basit geliyordu da bir yerden sonra problemler yaşamaya başladım. 3-5 TL cashback verecek diye Papara'nın kölesi olmuş insanlar var. Size ithafen söylemiyorum genel durum bu şekilde.

Haklısınız POS olarak kullananlar hariç, verdiği cashbackler kötü seviyede günlük hayatta banka hesabı ile Amazon+YouTube ödemelerini Sipay üzerinden geçiriyorum. Cüzdan uygulamarinin birikim amaçlı kullanılmaması gerektiğini bir kez daha anlamış olmaları lazım.

Biliyorsunuz Papara'nın faaliyet izni iptal edildi. Kullanılmıyor şu anda. Paraların iade edileceğini söylemişler, ne zaman ve nasıl gerçekleşecek? İçeride yüklü miktarda param vardı. Başka bir IBAN'a atayım dedim izin verilmiyor, hata veriyor beklenildiği gibi.

Herhangi bir duyuru yapılmadığı için kimse kesin bir şey söyleyemez ama tahmini olarak 2-3 hafta içerisinde duyuru yapılır IBAN istenilir. 1-2 ay içerisinde de IBAN'a para iadeleri yapılır diye düşünüyorum. Cashback için Nays kullanabilirsiniz güvenilirdir İş Bankası güvencesinde, Sipay'dan uzak durmanızı öneririm birkaç yerde olumsuz birkaç şey gördüm. Yaşınızdan dolayı(Profil fotoğrafından yola çıkarak sanmıyorum ama) banka kullanmıyorsanız bankaların genç kartlarını da göz önünde bulundurabilirsiniz.

Herhangi bir duyuru yapılmadığı için kimse kesin bir şey söyleyemez ama tahmini olarak 2-3 hafta içerisinde duyuru yapılır IBAN istenilir. 1-2 ay içerisinde de IBAN'a para iadeleri yapılır diye düşünüyorum. Cashback için Nays kullanabilirsiniz güvenilirdir İş Bankası güvencesinde, Sipay'dan uzak durmanızı öneririm birkaç yerde olumsuz birkaç şey gördüm. Yaşınızdan dolayı banka kullanmıyorsanız bankaların genç kartlarını da göz önünde bulundurabilirsiniz.
Yakın zamanda Kuveyt Türk hesabı açtıracağım.Öyle gözüm 10-15 tl Cashback’ta değil.1-2 ay bekletmeleri fazla geldi gözüme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı