RenderGamer
Decapat
Daha fazla
- Meslek
- Çizgi Film ve Animasyon
Aşağıdaki bileşenler alındı;
Alınacak parçalar;
SSD, kasa ve PSU.
Kasa ve PSU için bütçem maksimum 1000 TL.
Aklımı kurcalayan sorular var, kasa için malzeme kalitesi ve hava akışı önemli ve de yan tarafı temperli cam olması önemli.
Phanteks P400S mi daha iyidir yoksa P350X mi? Gönlüm P400S'den yana ama sizden gelen yorumlara göre kararımı değiştirebilirim.
Phanteks Enthoo Pro M parasını hak eder mi? Yoksa P400S Enthoo Pro M'den daha mı iyidir ya da hangisi daha iyidir? Eksi ve artı yönlerini bilen arkadaşlar yazabilirse sevinirim.
Nzxt S340 da üst tarafta tek fanlı olması beni diğer seçeneklere yöneltiyor.
Psu için FSP Hydro 600w 80+ düşünüyorum. 400 tl olduğu için kasada maksimum 600 tl olursa çok iyi olur fikir belirten herkese şimdiden teşekkür ederim.
- Ryzen 5 2600X 1612 TL
- MSI B450 Tomahawk 750 TL
- MSI Armor GTX 1060 6 GB OCV1 1754 TL
- HyperX Predator RGB 2933 MHz 2x8 GB 1200 TL
Alınacak parçalar;
SSD, kasa ve PSU.
Kasa ve PSU için bütçem maksimum 1000 TL.
Aklımı kurcalayan sorular var, kasa için malzeme kalitesi ve hava akışı önemli ve de yan tarafı temperli cam olması önemli.
Phanteks P400S mi daha iyidir yoksa P350X mi? Gönlüm P400S'den yana ama sizden gelen yorumlara göre kararımı değiştirebilirim.
Phanteks Enthoo Pro M parasını hak eder mi? Yoksa P400S Enthoo Pro M'den daha mı iyidir ya da hangisi daha iyidir? Eksi ve artı yönlerini bilen arkadaşlar yazabilirse sevinirim.
Nzxt S340 da üst tarafta tek fanlı olması beni diğer seçeneklere yöneltiyor.
Psu için FSP Hydro 600w 80+ düşünüyorum. 400 tl olduğu için kasada maksimum 600 tl olursa çok iyi olur fikir belirten herkese şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: