iPhone 11 alınır mı?

Bütçe
12k -14k

waguriii

Yoctopat
Daha fazla  
iPhone 11 almayi dusunuyorum, butceme uyuyor, beni 2029'a kadar idare eder mi? Gunluk olarak Instagram, TikTok, WhatsApp gibi uygulamalar kullanıyorum. Arada oyun oynarim.

iPhone 11 almayi dusunuyorum, butceme uyuyor, beni 2029'a kadar idare eder mi? Gunluk olarak Instagram, TikTok, WhatsApp gibi uygulamalar kullanıyorum. Arada oyun oynarim.
Bu bütçede alınmaz. Maximum kaç olur bütçe ?

Şu anda iPhone 11 güncelleme alan en düşük model, yakında Apple güncelleme desteğini kesecektir. Bu bütçelerde daha iyi alternatifler var eğer Android tarafını düşünürseniz.

2029'a kadar zor gibi, biraz daha bekleyip en azından 13 falan alabilirsin bence. Tabii bütçe artma ihtimali yoksa en iyi seçeneklerden biri.

İdare eder hocam niye etmesin yancak hali yokya 2015'te çıkan 6S e bile WhatsApp desteği yeni sonlandırdı.
Sadece desteği düşünmemek lazım, illa kullandıkça batarya değişimi isteyecek. Kasmalar donmalar başlayacak. Kesinlikle kullanılmaz demiyorum tabii ama eski kalacak sonuçta.

İlk çıktığında aldım iOS26 var kasma donma yok akıcılık hala aynı.
Şuan olacak diye bir şey yok tabii, ancak arkadaş 4 sene daha kullanmayı planlıyor. 2 ay öncesine kadar ben de iPhone 11 kullanıyordum, yavaş yavaş zorlanmaya başlıyordu artık arada sırada da olsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı