1000 TL kaykay önerileri

denizsama0

Hectopat
Daha fazla  
Not: Ben bir konu açtım ancak kimse düzgün bir cevap vermedi, ben de kendim araştırdım.

1. kaykay darkstar 990₺ Darkstar 8,125 Woods Green Blue Skateboard Kaykay - SBC Spor -listedeki en iyi tekere sahip kaykay -tensor Truck (fiyat performans) -tahtası çok Extreme'e kaçılmadıkça dayanıklı.

2. kaykay the heart Supply The Heart Supply 8,0 Insignia Rasta Skateboard Kaykay - SBC Spor * bu kaykay Türkiye'ye geleli 2-3 hafta oluyor, yabancıların çok sık kullandığı bir marka, türklerin nasıl bulduklarını henüz bilmiyorum ama yabancılar seviyor. Bir de dayanıklılık test videosu buldum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsi görüşüm: Pişman olmazsınız, ben bu kaykayı aldım.

3. kaykay cliche 890₺ Cliche 8,125 Lux Handwritten Pink Skateboard Kaykay - SBC Spor seveni de çok sevmeyeni de -tensor Truck (darkstarla aynı) -tekeri<darkstar -tahtasının hemen kırıldığını söyleyen de var, sağlam olduğunu söyleyen de. Ben de zamanında bu 3 marka arasında kaldım ama heart Supply aldım.

4. Zoo York 1.200₺ Zoo York 8,0 Night Multi Complete Skateboard Kaykay - SBC Spor * fiyatı pahalı ama piyasadaki en iyi Complete kaykay tartışmasız ha diğerlerine göre ne kadar fark görürsün bilmem ama oldukça iddialı bir kaykay. -tüm parçaları kendine ait bir kaykay. İhracat

5. Pow Pow 8.0 Face I Complete Kaykay Pow da bildiğim kadarıyla güzel bir marka ama siteyi bilmiyorum, o yüzden çok bir şey diyemiyorum ama alırsan Pow'un da sizi pişman etmeyeceğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı