DLSS 4.5 geliyor

Hiç değilse 3X MFG bile yeter taban 60 FPS bir şekilde yakalrsın grafik ayarlarıyla OC ile falan.
Sonrasını MFG çözüyor zaten.
NVIDIA'nın lafına göre 4000 ve 5000 serisinin donanım karşılığı da var MFG'nin. 2000 ve 3000 için pek böyle bir durum yok. Tabi (Güya donanım kaynaklı.) DLSS 1 ile sınırlı olması gereken 2000 serisine DLSS 3'te gelmesi ve şimdi de 4.5'un gelmesi durumu pekte NVIDIA'nın sağı, solu belli olmadığı gösteriyor.

OC'nin de AMD kartlar dışında pek işe yaradığı bir GPU görmedim doğrusu. AMD içinde BIOS atma durumları ile performansı uçuruyorlardı.

Bu arada 5070'e zam gelmiş şimdi baktım bugün 1500 TL civarında ya bu satıcılar ne ahlaksız kartlar güçlendi diye hemen zam.

Bu arada 5070'e zam gelmiş şimdi baktım bugün 1500 TL civarında ya bu satıcılar ne ahlaksız kartlar güçlendi diye hemen zam.
Yeni yıla girdik. Normal zam yapmış olmaları daha muhtemel, malum muhasebe hesapları kapatılıp tekrar fiyatlandırma ve vergilendirmeler oluyor.

Yeni yıla girdik. Normal zam yapmış olmaları daha muhtemel, malum muhasebe hesapları kapatılıp tekrar fiyatlandırma ve vergilendirmeler oluyor.

DLSS 4.5 duyrulunca yapmaları şüpheli bir durum.

1767727865287.png

4000 serisine DLSS4 gelir mi sizce? 2000 serisine 4.5 gelecekse bence 4000'e de gelmeli ama bunların ne yapacağı belli olmaz.

Hocam DLSS ayrı bir şey
Fg başka.
MFG başka bir şey

Şöyle açıklamak gerekirse DLSS oyunlarda açtığımız tüm RTX kartların kullandığı upscaling teknolojisi.
Frame Generation 2X sadece 40 sersinde var
50 serisnde multi farem geneation var2X 3X ve 4X şimdi 50 sersine 6X gelecek ve reflex 2 de gelecek.

DDU ile temizleyip öyle kurmanı tavsiye ediyorum.

@Emirhan Karali Valla hocam o kadar fazla isim var ki çoğu karışıyor. Fg ile DLSS'i ben aynı şey sanıyordum bir aralar hatta. Bir de Reflex çıkmış şimdi onun olayını da bilmiyorum açıkçası. Bu kadar teknoloji olması güzel ama keşke biraz daha eşit dağıtsalar.

Hocam DLSS ayrı bir şey
Fg başka.
MFG başka bir şey

Şöyle açıklamak gerekirse DLSS oyunlarda açtığımız tüm RTX kartların kullandığı upscaling teknolojisi.
Frame Generation 2X sadece 40 sersinde var
50 serisnde multi farem geneation var2X 3X ve 4X şimdi 50 sersine 6X gelecek ve reflex 2 de gelecek.

DDU ile temizleyip öyle kurmanı tavsiye ediyorum.
Şu anlık kurmayı düşünmüyorum hocam, önceki hocalarımın da dediğine dayanarak.
Sadece bir ekran görüntüsü atayım dedim 🙂.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı