1000 TL klavye önerisi

Bütçe
1000 TL

Daggerspell

Megapat
Katılım
28 Aralık 2014
Mesajlar
255
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar arkadaşlar,

7-8 senedir kullandığım G710+ klavyemin emeklilik zamanı geldi maalesef. Hala çalışıyor fakat çok eskidiği için yenisini almak istiyorum. Bütçe sıkıntım yok açıkçası ama 800-1000 civarı düşünüyorum biraz üstüne daha F/P ürün de önerebilirsiniz. Switch olarak da bir kriterim yok Blue Switch daha çok hoşuma gidiyor ama tüm önerilere açığım.

Şu klavye hoşuma gitti; Blackwidow V3

Bu klavye hakkındaki yorumlarınız nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G513 ve Blackwidow V3 arasında kaldım biraz. XPG daha önce hiç kullanmadım pek emin olamıyorum açıkcası.
 
Yaklaşık olarak 8 yıldan beri Razer ürünlerini kullanıyorum. Şuana kadar ki en gelişmiş teknoloji 2021 orta/son çeyrek aylarında geliştirildi.

Klavye konusuna gelecek olursak Blackwidow Elite kullanıyorum. V3'e geçmeyi düşünüyorum.

Pişman olmazsın.
 
Logitech G513 ve Blackwidow V3 arasında kaldım biraz. XPG daha önce hiç kullanmadım pek emin olamıyorum açıkcası.
İkisine de sahibim. G513 Romer-G switchli modelleri kronik sorunlu alınmamalı. GX switchli modellerinde kronik bir soruna denk gelmedik veya duymadım fakat bu switchler diğer üst düzey switchlere göre daha sert. Kullanırken yoruyor, parmaklarımda ağrı yapıyor.

Blackwidow V3 ile ilgili herhangi bir şikayetim yok. Bilek desteği pek kaliteli değil fakat ben zaten asla bilek desteği kullanmam. Malzeme kalitesi eski blackwidow modellerine göre düşmüş son modellerinde fakat kötü denilemez yine de.

Bütçeniz yetiyor ise HyperX Alloy Origins bence şu an piyasada alınabilecek en iyi birkaç klavyeden birisidir, bu klavyeyi de düşünebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı