Zed or die Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 162 11 Mayıs 2023 #31 MuratTheFounder dedi: Yellow al alacaksan kankam. Dierya yerine GamaKay daha mantıklı. Ikisinin ortası olarak da sıfır şekilde royal kludge alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Royal kludge kablosuz ve çok ihtiyacım yok gibi. Fiyat farkına değer diyorsanız GamaKay alacağım. Uzun ömürlü ve güzel hissiyatlı olsun yeterli.
MuratTheFounder dedi: Yellow al alacaksan kankam. Dierya yerine GamaKay daha mantıklı. Ikisinin ortası olarak da sıfır şekilde royal kludge alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Royal kludge kablosuz ve çok ihtiyacım yok gibi. Fiyat farkına değer diyorsanız GamaKay alacağım. Uzun ömürlü ve güzel hissiyatlı olsun yeterli.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #32 Zed or die dedi: Royal kludge kablosuz ve çok ihtiyacım yok gibi. Fiyat farkına değer diyorsanız GamaKay alacağım. Uzun ömürlü ve güzel hissiyatlı olsun yeterli. Genişletmek için tıkla... Royal kludge hem bluetooth hem kablo hem de 2.4 g destekli. Gamakay alın iyidir.
Zed or die dedi: Royal kludge kablosuz ve çok ihtiyacım yok gibi. Fiyat farkına değer diyorsanız GamaKay alacağım. Uzun ömürlü ve güzel hissiyatlı olsun yeterli. Genişletmek için tıkla... Royal kludge hem bluetooth hem kablo hem de 2.4 g destekli. Gamakay alın iyidir.
Zed or die Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 162 11 Mayıs 2023 #33 MuratTheFounder dedi: Royal kludge hem bluetooth hem kablo hem de 2.4 g destekli. Gamakay alın iyidir. Genişletmek için tıkla... Peki 200tl ekleyip alıyorum. Kablosuzda ping sorunu oluyor sevmiyorum pek.
MuratTheFounder dedi: Royal kludge hem bluetooth hem kablo hem de 2.4 g destekli. Gamakay alın iyidir. Genişletmek için tıkla... Peki 200tl ekleyip alıyorum. Kablosuzda ping sorunu oluyor sevmiyorum pek.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #34 Zed or die dedi: Peki 200tl ekleyip alıyorum. Kablosuzda ping sorunu oluyor sevmiyorum pek. Genişletmek için tıkla... Gamakay zaten daha iyi de ping sorunu olmuyor kanka bu tarz klavyelerde zaten kablolu özelliği de var.
Zed or die dedi: Peki 200tl ekleyip alıyorum. Kablosuzda ping sorunu oluyor sevmiyorum pek. Genişletmek için tıkla... Gamakay zaten daha iyi de ping sorunu olmuyor kanka bu tarz klavyelerde zaten kablolu özelliği de var.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #35 @MRainb0w Hocam son durum nedir ne aldınız?
Zed or die Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 162 11 Mayıs 2023 #36 MuratTheFounder dedi: GamaKay zaten daha iyi de ping sorunu olmuyor kanka bu tarz klavyelerde zaten kablolu özelliği de var. Genişletmek için tıkla... Bir de şöyle düşündüm hiç kullanmayacağım bir özellik için para ödemek yerine kaliteye ödemek daha mantıklı geldi.
MuratTheFounder dedi: GamaKay zaten daha iyi de ping sorunu olmuyor kanka bu tarz klavyelerde zaten kablolu özelliği de var. Genişletmek için tıkla... Bir de şöyle düşündüm hiç kullanmayacağım bir özellik için para ödemek yerine kaliteye ödemek daha mantıklı geldi.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #37 Zed or die dedi: Bir de şöyle düşündüm hiç kullanmayacağım bir özellik için para ödemek yerine kaliteye ödemek daha mantıklı geldi. Genişletmek için tıkla... Yanı o da doğru al gamakay geç direk.
Zed or die dedi: Bir de şöyle düşündüm hiç kullanmayacağım bir özellik için para ödemek yerine kaliteye ödemek daha mantıklı geldi. Genişletmek için tıkla... Yanı o da doğru al gamakay geç direk.
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #38 cumali_032 dedi: @MRainb0w Hocam son durum nedir ne aldınız? Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef hala karar veremedim. Bütçeyi biraz daha arttırıp BlackWidow 3 TKL 1500 TL civarına almayı planlıyorum şu an ama o da net değil.
cumali_032 dedi: @MRainb0w Hocam son durum nedir ne aldınız? Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef hala karar veremedim. Bütçeyi biraz daha arttırıp BlackWidow 3 TKL 1500 TL civarına almayı planlıyorum şu an ama o da net değil.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #39 MRainb0w dedi: Hocam maalesef hala karar veremedim. Bütçeyi biraz daha arttırıp BlackWidow 3 TKL 1500 TL civarına almayı planlıyorum şu an ama o da net değil. Genişletmek için tıkla... Mantıksız. Epomaker gibi marka modeller varken hiç girmeyin bile.
MRainb0w dedi: Hocam maalesef hala karar veremedim. Bütçeyi biraz daha arttırıp BlackWidow 3 TKL 1500 TL civarına almayı planlıyorum şu an ama o da net değil. Genişletmek için tıkla... Mantıksız. Epomaker gibi marka modeller varken hiç girmeyin bile.
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #40 MuratTheFounder dedi: Mantıksız. Epomaker gibi marka modeller varken hiç girmeyin bile. Genişletmek için tıkla... Hocam Epomaker son dönemde çok öneriliyor ama ne gibi artıları var? Razer'a göre yani. Biliyorsanız ve bilgilendirseniz sevinirim.
MuratTheFounder dedi: Mantıksız. Epomaker gibi marka modeller varken hiç girmeyin bile. Genişletmek için tıkla... Hocam Epomaker son dönemde çok öneriliyor ama ne gibi artıları var? Razer'a göre yani. Biliyorsanız ve bilgilendirseniz sevinirim.