JANITHON Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 273 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #1 Merhaba. 1000'e yakın param var sarı siteden almayı planlıyorum. Garantili satan varsa veya 1000-1200'e bulabileceğim modeller varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba. 1000'e yakın param var sarı siteden almayı planlıyorum. Garantili satan varsa veya 1000-1200'e bulabileceğim modeller varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Diegla Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 529 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #2 Klavyede aradığınız özellikler nelerdir? Mekanik veya membran switch, yüksek veya alçak profil, %60, TKL, veya tam boy gibi.
Klavyede aradığınız özellikler nelerdir? Mekanik veya membran switch, yüksek veya alçak profil, %60, TKL, veya tam boy gibi.
JANITHON Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 273 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #3 Diegla dedi: Klavyede aradığınız özellikler nelerdir? Mekanik veya membran switch, yüksek veya alçak profil, %60, TKL, veya tam boy gibi. Genişletmek için tıkla... Mekanik olursa güzel olur ancak pek deneyimim yok yani çok fark etmez, Valorant oynuyorum ona uygun olursa güzel olur. Tek isteğim %60 olmaması.
Diegla dedi: Klavyede aradığınız özellikler nelerdir? Mekanik veya membran switch, yüksek veya alçak profil, %60, TKL, veya tam boy gibi. Genişletmek için tıkla... Mekanik olursa güzel olur ancak pek deneyimim yok yani çok fark etmez, Valorant oynuyorum ona uygun olursa güzel olur. Tek isteğim %60 olmaması.