Merhaba Technopat. Geçmiş bayramınızı tebrik ederekten konuya giriyorum. 1000 TL bütçem var, belki 200-300 TL çıkabilirim.
Klavyede membran veya Switch gibi bir ayrımım yok, ikisi de olur. Switch olacaksa eğer tercihimi kırmızı ve kahverengiden yana kullanmayı yeğlerim. RGB olması ve Rainbow olmaması benim için önemli. Num tuşsuz da olabilir ayrıca.
Farede ise palm-grip tercihim. An itibarıyla G300s kullanıyorum, sanırım biraz küçük geliyor ve bir yerden sonra parmaklarımı dinlendirmek zorundaymışım gibi hissediyorum. Velhasıl kelam biraz kalıplı bir fare olabilir.
Marka konusunda Logitech fanlığım biraz var ancak genel anlamda kullanıcısını üzmemiş ürünlere de her zaman açığım.
Ayırdığınız vakit için şimdiden teşekkürler.
Logitech G304 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G304 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G304 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Royal Kludge G87 TKL Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Royal Kludge G87 TKL Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu royal kludge çok öneriliyor. Bunun rgb versiyonu yok mu? Ayrıca marka iyi midir?Razer Deathadder V2 Gaming Mouse| ITOPYA.COM
Razer Deathadder V2 Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03210100-R3M1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi-Mavi Backlight-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni / Siyah
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi-Mavi Backlight-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni Kompakt 87 tuşlu, yerden kazandıran ve ultra ince mekanik klavye tasarımı Masanızda çalışma alanı yaratır ve kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlar Taşınabilir tasarım İhtiyacınız olan her yere...shop.connectgame.com.tr
Marka iyi, RGB versiyonu yok. Mouse olarak arkadaşların attığı daha iyidir. Ben Logitech sevdanızdan dolayı G304 attım.Bu royal kludge çok öneriliyor. Bunun rgb versiyonu yok mu? Ayrıca marka iyi midir?
Teşekkür ederim. Klavyeyi daha detaylı araştıracağım. F/P anlamında sanırım logitechten uzaklaşmam gerekecek.Marka iyi, RGB versiyonu yok. Mouse olarak arkadaşların attığı daha iyidir. Ben Logitech sevdanızdan dolayı G304 attım.
700 800 lira bütçeye hem red Switch hem rgb bulamazsınız bunu bilerek arayışta olun. Bir miktar daha arttırmanız lazım. Membran bulunur ama bu bütçeyi membran klavyeye vermenizi tavsiye etmem mekanik almak varken.Teşekkür ederim. Klavyeyi daha detaylı araştıracağım. F/P anlamında sanırım logitechten uzaklaşmam gerekecek.
Edit: Basilisk aldım, geriye klavye kaldı. Bütçe 700-800 TL.
Royal Kludge öneren arkadaşlara da teşekkürler. Mavi ledli olmasa direk yapışırdım.
Tavsiyelere tekrardan teşekkürler.
Konu güncel.