1000 TL kulak içi kulaklık önerisi

Çok çok özür diliyorum normalde okumadan cevaplamam ama bugünkü dalgınlığıma bağışlayın
Sıkıntı değil hocam aklıma kulaküstü fikrini soktunuz şimdi hangisi daha iyi olur diye düşünüyorum açıkcası 😅
Hangisiyle daha rahat ediyorsan ama kulak üstü ile daha ses kasılıyor, sürücülerin ses verebileceği alan daha geniş olduğundan dolayı.
GSP300 için iyi bir ses kartı zorunlu mu 10 senelik bilgisayarım var zorunluysa Alpha S alacağım ya da kulakiçi...
 
Peki hocam sizce kulak içi mi kulaküstü mü kullanılmalı? Kulaküstü olarak ne önerirsiniz? Arkadaş atınca bir sorayım dedim açıkcası yanlış mı yapıyorum acaba?

Önerim kulak üstü olacaktır, bu fiyata güzel bir kulaklık bulursanız kulak içinin aksine kulağınız daha rahat olur iyi ses kasılır
 
Kulak içi daha iyi olur hocam. CS:GO turnuvalarında da kulak içi kullanılıyor. Kulaküstü kulaklık ses yalıtımı için takılıyor, içlerinde kulak içi var.
Önerim kulak üstü olacaktır, bu fiyata güzel bir kulaklık bulursanız kulak içinin aksine kulağınız daha rahat olur iyi ses kasılır
Yine ikileme düştük iyi mi? Hocam dediğiniz üzere kulakiçi kullanıyorlar fakat bu sposor zorunluluğundan çoğunluk kendi yayınlarında kulaküstü kullanıyor. O sebepten anlamlandırabilmiş değilim.
 
İkisi yakın, GSP300 bir ufacık tık daha iyi. Bence Alpha S al, HP 1155 pin anakart bana pek umut vermiyor.
Kulakiçi kulaklıktan daha iyi olduğunu ve o fiyata en iyi kulaklığın o olduğunu düşünüyorsanız sipariş geçeceğim az sonra o fiyata çok kulaklık var çünkü G Pro X kablolu vs.
 
Ses kasmak istiyorsan ve tek gayen oysa kulak üstü al, genelde dizi müzik ağırlıklı olacaksa kulak içi al. Arada CS atıyorum dersen işte, kulak içi alabilirsin.

Alpha S güzel kulaklık, G Pro X de düşünülebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı