1000 TL kulak üstü kulaklık önerisi

pelested

Centipat
Katılım
7 Nisan 2023
Mesajlar
522
Çözümler
1
Arkadaşlar 1K bütçem var kulak üstü kulaklık arıyorum. CS2 için alıyorum da çok iyi ses kasabileceğim kaliteli bir kulaklık önerir misiniz?
 
Sepette 1300TL.


Artamazsan da H2002p alabilirsin.

 
Son düzenleme:

Ben BlackShark v2X in beyaz versiyonunu almıştım, geldiğinde kutu sıfır gibi duruyordu ürün kaliteli sesi kaliteli memnunum. Ancak bir süre sonra jak girişinde sağdan ses az gelme, vokal sesi çok az gelme sıkıntısı olmuştu y ayırıcı kablo ile bağlayınca sadece düzgün ses geliyordu, onun yanında üstteki soldaki pedin bağlantı yeri biraz çıktı gerisi sağlam (o kısımda gevşeme falan da yok anlamadım) bir de bunların yanında mikrofonu da yönlendirdiğimde sabit durması gerekirken zamanla gevşemeye başladı yani aşağı doğru eğiliyor videosu ve fotoğrafları bulursam atarım.
Razer desteğe sorunları belirttim sıkıntı yapmadılar siz bize gönderin biz alalım tamir ederiz gerekirse değiştiririz dedilee helal olsun, ama tek sıkıntı Türkiye'den fabrikalarına kargo alamıyorlarmış. Yani başka bir ülkeden kargoyla kulaklığı alabilirlermiş öyle bir şey varmış. O yüzden kargoya gönderemiyorum. Son çözüm satıcıya (yw-bc) yazmayı düşünüyorum, onu da iyice kullanılmaz hale gelince geri yollarım diyorum. Bunları göz önünde bulundurarak alabilirsiniz. Sadece bana mı denk geldi bu sıkıntılar bilmiyorum.
 
Sağ olun dostlar.

Sepette 1300TL.


Artamazsan da H2002p alabilirsin.


Sanırım Corsair HS55 modelini alacağım. CS için kalitelidir değil mi hocam?
 

Geri
Yukarı