1000 TL Kulaklık+Klavye+Mousepad Önerisi

@dogant yabancı forumlarda sıkıntı yaşayanlar var fakat sizinde dediğiniz gibi sorunları çözülmüş ama yinede Cherry MX kadar iyi olduğu anlamına gelmez.

Romer-G switch kullanmamış olsam böyle bir yorum yapamazdım, yapmazdım. Romer-G switchleri önermememin 2. nedeni atlama noktası olması (tuşa basma hissi) FPS oyunları için tekrar tekrar tuşlara daha kolay basmak için atlama noktası olmayan (tuşa basma hissi olamayan switchler) switchler (Red, Speed) almak daha mantıklı olur.

Tartışmaya gerek yok alıcak kişi değerlendirip ona göre tercihini yapsın.

@dogant yabancı forumlarda sıkıntı yaşayanlar var fakat sizinde dediğiniz gibi sorunları çözülmüş ama yinede Cherry MX kadar iyi olduğu anlamına gelmez.

Romer-G switch kullanmamış olsam böyle bir yorum yapamazdım, yapmazdım. Romer-G switchleri önermememin 2. nedeni atlama noktası olması (tuşa basma hissi) FPS oyunları için tekrar tekrar tuşlara daha kolay basmak için atlama noktası olmayan (tuşa basma hissi olamayan switchler) switchler (Red, Speed) almak daha mantıklı olur.

Tartışmaya gerek yok alıcak kişi değerlendirip ona göre tercihini yapsın.
Bu tamamen kişisel tercih ama dayanıklılık konusunda Cherry MX switchlerden daha dayanıklı olduğu kesin.
3-5 kişinin sorun yaşaması dayanıksız olduğu anlamına gelmez ki forumlarda MX anahtarlarla sorun yaşayanlar çok daha fazla.

Diğer konular ise kişisel tercih, hassas aydınlatma, oyun profilleri (oyunlara özel aydınlatma), orta karar tuş hassasiyeti ve sessiz seviyorsanız Romer-G harika.

Bu tamamen kişisel tercih ama dayanıklılık konusunda Cherry MX switchlerden daha dayanıklı olduğu kesin.
Yazılı tuş ömrüne bakarak kesin demek yanlış bence Romer-G için demiyorum çoğu switch için geçerli denebilir.

Switch için o kadar anlattım arkadaş tercihini kendisi yapsın ve aldığı üründen memnunun olsun sıkıntı yaşamasın.

Yazılı tuş ömrüne bakarak kesin demek yanlış bence Romer-G için demiyorum çoğu switch için geçerli denebilir.

Switch için o kadar anlattım arkadaş tercihini kendisi yapsın ve aldığı üründen memnunun olsun sıkıntı yaşamasın.
Romer- G'yi sadece mağazada mı incelediniz yoksa kullandınız mı? Romer-G hakkında söylediklerinizden yola çıkarak kullandığınızı düşünmüyorum.

Çok fazla uzatmanıza gerek yok. @dogant arkadaşımız her konuya genelde dar açıdan bakıyor ve pek açık fikirli değil sanırım. Boşu boşuna laf anlatmaya çalışmayın. Kabul etmeyecek çünkü kendisi onu kullanıyor :)

Son olarak konuya gelecek olursak ben de @Sylveon adlı kullanıcının verdiği önerileri onaylıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı