Elektronik [Reklam] ITOPYA.COM'DA BITFENIX T10 KASALARDA KASIM FIRSATLARI BAŞLADI

Madem girdim konuya detay vereyim havada kalmasın. 🙂 tüm gün evde olmama karşın kapı bile çalmadan, telefonla veya maille arama olsun mesaj olsun ulaşılmadan, teslimat kodum alınmadan başka birine teslim etmişler. Gün içinde rastgele bir şekilde internet sitesinden paketimi takip ederken teslim edildi yazısını gördüm. Bugün detaylı bilgi aldım yan binada birine teslim ettiklerini söylemişler. Gittim sordum yan binada teslim ettiklerini söyledikleri isimde birisi bile yok. 😀 satıcı firmaysa kargo şirketiyle görüşün demekle yetinebildi ki eminim onlar kargo firmasıyla çok daha kolayca iletişim kurabilir ve sorunumun çözülmesine yardımcı olabilirlerdi. Anlaşmalı oldukları kargo firmasının sorunları hakkında onlara iki kelime edip müşterilerinin mağdur olmasını engellemek yerine kendileri o kargoyla yollamamış gibi kargo şirketinin sorunu diyerek işin içinden sıyrılmaları siz bilmem ne düşünürsünüz ama benim için büyük bir komedi.

Dostum finalde ne oldu sadede gel hele. Aldın mı ürününü? Yoksa ürün sende mi patladı gitti mi paracıkların? Yoksa para iadesi mi yapıldı? Ben buna benzer bir durum yaşamıştım İstanbul'dan Manisa'ya araba tamponu göndermiştim kargo şubesi gönderdiğim kişi dışında birisine teslim etmişti asıl gönderdiğim kişi de şikayetçi oldu ben almadım nasıl başkasına verirsiniz diye. Ürün faturalıydı parasını kargo firmasından aldım. Bir keresinde de golf 7 farı gönderdim sapa sağlam farı paramparça götürmüşlerdi 8500 lira far ücretini iade almıştım kargo firmasından. Doğru şikayetleri yaparsanız zararınızı karşılarlar. Karşılamak zorundalar.

Dostum finalde ne oldu sadede gel hele. Aldın mı ürününü? Yoksa ürün sende mi patladı gitti mi paracıkların? Yoksa para iadesi mi yapıldı? Ben buna benzer bir durum yaşamıştım İstanbul'dan Manisa'ya araba tamponu göndermiştim kargo şubesi gönderdiğim kişi dışında birisine teslim etmişti asıl gönderdiğim kişi de şikayetçi oldu ben almadım nasıl başkasına verirsiniz diye. Ürün faturalıydı parasını kargo firmasından aldım. Bir keresinde de golf 7 farı gönderdim sapa sağlam farı paramparça götürmüşlerdi 8500 lira far ücretini iade almıştım kargo firmasından. Doğru şikayetleri yaparsanız zararınızı karşılarlar. Karşılamak zorundalar.
Henüz sonuç yok bekliyorum. Bugün yanlış teslim ettikleri yerden alıp bana getireceklerini söylediler. Öbür yandan tam olarak nereye teslim ettiklerinden emin değiller. Arayıp bulmaya çalışacaklar kısacası.

Henüz sonuç yok bekliyorum. Bugün yanlış teslim ettikleri yerden alıp bana getireceklerini söylediler. Öbür yandan tam olarak nereye teslim ettiklerinden emin değiller. Arayıp bulmaya çalışacaklar kısacası.

Üstadım dağıtıcı eleman nereye teslim ettiğini çok çok çok iyi bilir. Onlar sokakları binaları hangi binada kim oturuyor soyuna sopuna kadar bilirler. Kargocu bir kız arkadaşım vardı o bana bir sürü şey öğretmişti. Bildikleri karşısında ağzım açık kalmıştı. Şu an onlar bir dümen çeviriyor. Dağıtıcı elemanın tezgahına düşme ben sana söyleyeyim. Dağıtımı yapan personel ne yaptığını çok iyi biliyor aşıırı uyanıklar malını kaptırma çök tepelerine tüketici haklarına oraya buraya her yere şikayet edeceğim de zabıta göndereceğim de. Kod olmadan neden teslim etmiş acaba o da komik. Tam üç kağıtçı bunlar.

Üstadım dağıtıcı eleman nereye teslim ettiğini çok çok çok iyi bilir. Onlar sokakları binaları hangi binada kim oturuyor soyuna sopuna kadar bilirler. Kargocu bir kız arkadaşım vardı o bana bir sürü şey öğretmişti. Bildikleri karşısında ağzım açık kalmıştı. Şu an onlar bir dümen çeviriyor. Dağıtıcı elemanın tezgahına düşme ben sana söyleyeyim. Dağıtımı yapan personel ne yaptığını çok iyi biliyor aşıırı uyanıklar malını kaptırma çök tepelerine tüketici haklarına oraya buraya her yere şikayet edeceğim de zabıta göndereceğim de. Kod olmadan neden teslim etmiş acaba o da komik. Tam üç kağıtçı bunlar.
Kral zaten olay baştan aşağı saçma sapan. Adresim tam. Site ismi yazıyor daire yazıyor. Tüm gün evdeydim dediğim gibi kapımı bile çalmadan güya başkasına teslim edilmiş kargo. Tepeden tırnağa sorumsuzlukla dolu. Ben de olanlara mantıklı bir açıklama getiremediğim için sinirlendim bu kadar.

Kimsenin tabii ki günahını almayalım ama sanki kargocu ürüne konup bir şekilde kılıfına uydurmaya çalışıyor gibi. Siz bu durumda illa ki paranızı alacaksınızdır ama insanın midesi bulanıyor açıkçası. 400 500 TL indirimli olmasa ben de yeni Bitfenix Cube2 360mm sipariş verdim. Yoksa vermezdim. 4 gün sonrasında kargoya verilecek. Acaba hangi firmalarla çalışıyorlar bilmiyorum. İnşallah Bolt veya Kolay Gelsin falandır. Inventus'tan aldığım fanus kasam kutusunda toz bile olmadan Bolt firması ile kapımın önüne küçük ticari araçtan özenle indirilip teslim edilmişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı