1000 TL kulaklık önerisi

Bütçe
1000

Alperen06

Kilopat
Katılım
8 Haziran 2015
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Daha önce 5 sene kullandığım emektar kulaklığım Logitech 633 Artemis Spectrum'un bozulması sonrası, daha iyi değilse bile en azından muadili olan bir kulaklık arıyorum.

Aşağı yukarı 1000 TL (+/- 200 TL) bandında bir bütçem var. Ağırlıklı olarak FPS oynuyor olsam da film ve müzik konusunda da ses kalitesiyle de öne çıkacak bir kulaklık arayışındayım. Eski kulaklığımın mikrofon performansını yeterli buluyordum, dolayısıyla yeni kulaklığımda da en azından muadili bir mikrofon kalitesi amaçlıyorum.

Alacağım kulaklığın kablolu ya da kablosuz olması fark etmemekle beraber tecrübelerinizi paylaşmanız doğrultusunda daha doğru bir karar verebilirim.

Son olarak yaptığım araştırmalar sonrası ses kartının da kulaklık performansı üzerinde ciddi etkileri olduğunu öğrendim. Bu durum kendi ses kartı olan kulaklıklar için geçerli değil diye biliyorum. Yine de tercihlerin daha doğru olması ve önerilerinizin hassasiyeti açısından anakart modelimi aşağıya bırakıyorum.

TUF B450-PRO GAMING

 
 

 

Cloud Alpha, mh751.
Mh 752, Kraken t. E, blacksharkv2, precgog.

Logitech G Pro X hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Dizayndaki sadeliğinden dolayı tercih etmeyi düşünüyorum. Ancak o fiyata kablolu bir kulaklık almak da biraz garip geliyor açıkçası. Bilemiyorum kablosuz kulaklık ciddi bir artı mı acaba?

Kablosuz kulaklık + sı: Kablo derdi yok taşıma sıkıntısı yok takıp gidebilirsin istersen müzik dinlerken evde gezebilirsin - si: Daha çok gecikme olur ama oyuncu kablosuz kulaklıkları bir nebzede olsa gecikmeyi azaltıyor ve ses kalitesi biraz daha düşük oluyor.
Tercih senin. Ama e sporcular kablosuz kullanıyor sıkıntı olmaz dediğim gibi tercih senin.
 

Geri
Yukarı