1000 TL mikrofon önerisi

Osman Tüzenli

Decapat
Daha fazla  
1000 TL'nin çok az da olsa üzerine çıkarım beni uzun yıllar göztürebilecek bir mikrofon arıyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Yayıncılık veya içerik üreticiliği için değil de oyun içi iletişim gibi durumlar için mikrofon düşünüyorsanız kaliteli bir kulaklık mikrofonunun işinizi göreceğini düşünmekteyim. İlle de almak istiyorum diyorsanız bu bütçede alacağınız mikrofonlar sizi pek tatmin etmeyecek önden söyleyerek ben de @Elegant Lotus hocamın tavsiyesine katılıyorum.

1000 TL'nin çok az da olsa üzerine çıkarım beni uzun yıllar göztürebilecek bir mikrofon arıyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Bulabilirsen BM800 + Phantom Power da alabilirsin. Biraz daha profesyonel olur.

Yayıncılık veya içerik üreticiliği için değil de oyun içi iletişim gibi durumlar için mikrofon düşünüyorsanız kaliteli bir kulaklık mikrofonunun işinizi göreceğini düşünmekteyim. İlle de almak istiyorum diyorsanız bu bütçede alacağınız mikrofonlar sizi pek tatmin etmeyecek önden söyleyerek ben de @Elegant Lotus hocamın tavsiyesine katılıyorum.

Peki bu fiyata alabileceğim kaliteli bir kulaklık var mı mikrofon kalitesi iyi olan.

Peki bu fiyata alabileceğim kaliteli bir kulaklık var mı mikrofon kalitesi iyi olan?
Bu fiyata değil ama bu fiyatın üzerine biraz çıkarak alabileceğiniz mikrofonu kaliteli güzel kulaklıklar var. Demeye çalıştığım mikrofona ayrı bütçe ayırmak yerine kulaklık bütçenize katarak bir şeyler alabileceğinizdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı