1000 TL mikrofon önerisi

Bu fiyata değil ama bu fiyatın üzerine biraz çıkarak alabileceğiniz mikrofonu kaliteli güzel kulaklıklar var. Demeye çalıştığım mikrofona ayrı bütçe ayırmak yerine kulaklık bütçenize katarak bir şeyler alabileceğinizdi.

Şu an kullandığım kulaklıkdan memun olduğum için mikrofon arıyorum o yüzden bir kulaklık değişikliğine gitmek çok istemiyorum kulaklığım Logitech G231 bu arada.

İkisi aynı platform değil. BM800 kondester bir mikrofon. O attığın USB ile çalışıyor.

Ben oyunlarda falan kullanacağım bir mikrofon arıyorum kondester falan pek bilmediğim konular.

Şu an kullandığım kulaklıkdan memun olduğum için mikrofon arıyorum o yüzden bir kulaklık değişikliğine gitmek çok istemiyorum kulaklığım Logitech G231 bu arada.
Kulaklığınızın mikrofonundan memnun değilseniz ilk mesajımda belirttiğim mikrofonu alabilirsiniz. Gündelik kullanıcı için çokça yeterlidir.

Ben oyunlarda falan kullanacağım bir mikrofon arıyorum kondester falan pek bilmediğim konular.

Kondester bir mikrofon olduğundan dolayı yanında Phantom Power da alman lazım.

Kulaklığınızın mikrofonundan memnun değilseniz ilk mesajımda belirttiğim mikrofonu alabilirsiniz. Gündelik kullanıcı için çokça yeterlidir.
Anladım hocam attığınız Havit marka olanı alıyorum o zaman.

Kondester bir mikrofon olduğundan dolayı yanında Phantom Power da alman lazım.

Hiç bulaşmadan direk Havit'i alıyorum hocam direk takıp çalıştırıp kullanayım.

Ben Phantom Power'de aldım ama nasıl çalıştıracağımı çözemedim 2 yıldır kullanmıyorum :D ona rağmen idare eder 1000 TL için iyi.

Hocam Phantom Power'sız performansının %10'unu verir. Çünkü kondester mikrofonların 48v ayrı bir güç kaynağına ihtiyacı var. Siz bunu takmazsanız mikrofonun 1 metre ötesinden konuşsanız bile ses çok az gider.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı