Havit Gamenote Gk61 Rgb Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Yayıncılık veya içerik üreticiliği için değil de oyun içi iletişim gibi durumlar için mikrofon düşünüyorsanız kaliteli bir kulaklık mikrofonunun işinizi göreceğini düşünmekteyim. İlle de almak istiyorum diyorsanız bu bütçede alacağınız mikrofonlar sizi pek tatmin etmeyecek önden söyleyerek ben de @Elegant Lotus hocamın tavsiyesine katılıyorum.
Yayıncılık veya içerik üreticiliği için değil de oyun içi iletişim gibi durumlar için mikrofon düşünüyorsanız kaliteli bir kulaklık mikrofonunun işinizi göreceğini düşünmekteyim. İlle de almak istiyorum diyorsanız bu bütçede alacağınız mikrofonlar sizi pek tatmin etmeyecek önden söyleyerek ben de @Elegant Lotus hocamın tavsiyesine katılıyorum.
Bu fiyata değil ama bu fiyatın üzerine biraz çıkarak alabileceğiniz mikrofonu kaliteli güzel kulaklıklar var. Demeye çalıştığım mikrofona ayrı bütçe ayırmak yerine kulaklık bütçenize katarak bir şeyler alabileceğinizdi.