Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 16 Temmuz 2025 #21 Osman Tüzenli dedi: 1000 TL'nin çok az da olsa üzerine çıkarım beni uzun yıllar göztürebilecek bir mikrofon arıyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam ne aldınız ve memnunmusunuz acaba?
Osman Tüzenli dedi: 1000 TL'nin çok az da olsa üzerine çıkarım beni uzun yıllar göztürebilecek bir mikrofon arıyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam ne aldınız ve memnunmusunuz acaba?
Osman Tüzenli Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #22 Oguzh4nn dedi: Hocam ne aldınız ve memnun musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakma bayağı geç gördüm eğer hala arıyosan Havit Gamenote gk 50 Pro'yu aldım gayetde hoşuma gitti ses kalitesi falan güzel bu fiyata bence en iyisi almayı düşünüyosan öneririm.
Oguzh4nn dedi: Hocam ne aldınız ve memnun musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakma bayağı geç gördüm eğer hala arıyosan Havit Gamenote gk 50 Pro'yu aldım gayetde hoşuma gitti ses kalitesi falan güzel bu fiyata bence en iyisi almayı düşünüyosan öneririm.