1000 TL modem önerisi

Paket hızım 35 Mbps, Millenicom kullanıyorum, altyapım fiber ve 100 Mbps destekliyor ancak aile evi olduğundan faturanın fiyatından dolayı şimdilik daha yüksek fiyatlı bir paket istemiyorlar. Yine de bende dediğiniz gibi almışken eskisinden daha iyi özelliğe sahip bir modem alma taraftarıyım.

Anladım yani ileride fibere geçme ihtimaliniz varsa WAN portu olan bir VDSL 2 modem almanız en mantıklısı. Benim paylaştığım modemin tek eksiği Wi-fi 6 desteklemiyormuş bu arada,

Hem Wifi 6, hem VDSL 2 hem de fiber destekli bir cihaz almak isterseniz şu model var

Ama bütçenizin baya üstünde 1800 TL. Diğer markalarda bütün bu özellikleri destekleyen bir modem var mı bakabilirsiniz belki daha uyguna olabilir.

Ama şu an için wifi 6 dan vazgeçip yukarıdaki modeli alabilirsiniz bütçenizin 200 TL üstünde olacak şekilde.

EKLEME: Daha uygun bir model var mı diye bakarken kendi modemim aklıma geldi acaba şu anki fiyatı ne kadar diye. WAN portu var fibere geçerseniz kullanabilirsiniz ve ben şu anda sizin gibi VDSL 2 ile kullanıyorum. Ayrıca cihaz Wifi 6 destekli, 1500 Mbps toplam wifi hızı (300 Mbps 2.4Ghz hızı / 1200 Mbps 5 Ghz hızı) sunuyor. Normal fiyatı 1400 lerdeymiş ama şöyle bir ilan buldum N11'de 1049'a satıyor bence bunu da alabilirsiniz.

N11'de bir satıcı kapalı kutu, kapanmış bir TT bayisinin ürünlerini sattığını söylüyor 1049 TL. Olur da açık ürün falan gelirse iade edersiniz sorun olmaz. İlanda 300Mbps yazmış ama o bilgi yanlış cihaz toplam 1500 Mbps kablosuz hızı destekliyor yukarıda belirttiğim gibi. İsterseniz satıcıyla irtibata geçip bu bilgiyi teyit edip öyle satın alın yani cihazın model ismi Zyxel DX3200-B0 diye geçiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı