1000 TL Modem Önerisi

Makaleler
3
Yer
Ankara
Şu anda kullandığım Airties 5650 modemden çekim gücü olarak memnun olmadığımdan yeni bir modem almak istiyorum. 50 Mbps gayet stabil bir VDSL hattım var. Çok merkezi bir yerde oturmama ve etraftaki binaların hepsinde fiber olmasına rağmen yöneticinin zorluk çıkarması nedeniyle binamızda fiber bulunmamakta. Bu yüzden fiber desteği çok da önemli değil. Alacağım modemde bulunmasını istediğim özellikler; hem 2.4 hem de 5 GHz desteği, yüksek çekim gücü (evim tek katlı ve aşırı büyük değil, dolayısıyla router ile uğraşmadan bütün odalarda hız düşmeden rahat çeksin istiyorum, en önemli özellik bu benim için), VDSL2 desteği, fiber desteği olursa da hiç fena olmaz gelecek için ve QoS yapılandırmasına sahip olması. Bütçe olarak 1000 TL civarına çıkabilirim çekim gücü çok iyi olduğu sürece. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus DSL-AC68U Çift Bant Kablosuz-AC1900 Gigabit ADSL/VDSL Fiyatı ben aslında bunu düşünüyordum ama sizin önerdiğiniz de mantıklı açıkçası. Fiyat olarak da daha iyi.
TP-Link Archer VR600 1600Mbps Gigabit VDSL/ADSL2+ Fiyatı düşünebilirsin, 2 yıldır kullanıyorum ve hem çekim gücünden hemde bağlantı hızından memnunum.
Konuyu hortlatıyorum biraz kusura bakmayın ama önerdiğiniz modemi aldım. Bir süredir kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Özellikle 5ghz performansı ve ethernet portları harika, bağlantı stabil. Tekrardan teşekkür ediyorum öneriniz için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı