JoaquinJoker Femtopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 36 28 Temmuz 2020 #11 Under.nvid dedi: Bence sadece bilgi öğrenmek istiyor alacağı falan yok . Genişletmek için tıkla... Hayır almayı düşünüyorum ama 1500 TL büyük para bütçemde bir değişiklik oldu bende 1000 TL'ye düsürdüm bütçemi.
Under.nvid dedi: Bence sadece bilgi öğrenmek istiyor alacağı falan yok . Genişletmek için tıkla... Hayır almayı düşünüyorum ama 1500 TL büyük para bütçemde bir değişiklik oldu bende 1000 TL'ye düsürdüm bütçemi.
Lenka Megapat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 725 Çözümler 1 Yer Ataşehir 28 Temmuz 2020 #12 TN panel alma, şuanki VA paneller en az TN kadar hızlı. VA panel bir şeyler önerilebilir.
Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 910 Yer İstanbul 28 Temmuz 2020 #13 JoaquinJoker dedi: Hayır almayı düşünüyorum ama 1500 TL büyük para bütçemde bir değişiklik oldu bende 1000 TL'ye düsürdüm bütçemi. Genişletmek için tıkla... Zaten öylesine söylemiştim olabilir gerçekten de dolar çok hızlı artıyor.
JoaquinJoker dedi: Hayır almayı düşünüyorum ama 1500 TL büyük para bütçemde bir değişiklik oldu bende 1000 TL'ye düsürdüm bütçemi. Genişletmek için tıkla... Zaten öylesine söylemiştim olabilir gerçekten de dolar çok hızlı artıyor.
JoaquinJoker Femtopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 36 28 Temmuz 2020 #14 kino dedi: O indirim 2 saat sonra bitmez merak etme. İtopya orası her 2 saat sonra bitiyor dedikleri indirim 2 ay sürdü. O yüzden çok şey yapma. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle o monitörü alacağim o halde teşekkürler.
kino dedi: O indirim 2 saat sonra bitmez merak etme. İtopya orası her 2 saat sonra bitiyor dedikleri indirim 2 ay sürdü. O yüzden çok şey yapma. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle o monitörü alacağim o halde teşekkürler.
Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 910 Yer İstanbul 28 Temmuz 2020 #15 JoaquinJoker dedi: Kesinlikle o monitörü alacağim o halde teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ama söyleyeyim o monitör TN panel yani renkleri VA ve IPS panele göre daha kötü veriyor.
JoaquinJoker dedi: Kesinlikle o monitörü alacağim o halde teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ama söyleyeyim o monitör TN panel yani renkleri VA ve IPS panele göre daha kötü veriyor.
şafak bilgin Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 433 Çözümler 1 28 Temmuz 2020 #16 kino dedi: O indirim 2 saat sonra bitmez merak etme. İtopya orası her 2 saat sonra bitiyor dedikleri indirim 2 ay sürdü. O yüzden çok şey yapma. Genişletmek için tıkla... Valla o monitörun piyasası 1400 civarı tam fiyat performans. 2 ay 3 aya bakilmamalı niyet varsa tabi.
kino dedi: O indirim 2 saat sonra bitmez merak etme. İtopya orası her 2 saat sonra bitiyor dedikleri indirim 2 ay sürdü. O yüzden çok şey yapma. Genişletmek için tıkla... Valla o monitörun piyasası 1400 civarı tam fiyat performans. 2 ay 3 aya bakilmamalı niyet varsa tabi.
JoaquinJoker Femtopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 36 28 Temmuz 2020 #17 Under.nvid dedi: Ama söyleyeyim o monitör TN panel yani renkleri VA ve IPS panele göre daha kötü veriyor. Genişletmek için tıkla... Arasında ne kadar bir fark var peki?
Under.nvid dedi: Ama söyleyeyim o monitör TN panel yani renkleri VA ve IPS panele göre daha kötü veriyor. Genişletmek için tıkla... Arasında ne kadar bir fark var peki?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 28 Temmuz 2020 #18 şafak bilgin dedi: Valla o monitörun piyasası 1400 civarı tam fiyat performans. 2 ay 3 aya bakilmamalı niyet varsa tabi. Genişletmek için tıkla... Orası öyle ama daha stoklarında 81 tane görünüyor, şimdi indirimi kapatsalar yarın satabilecekler mi sanki normal fiyattan? 1 hafta sürer bana göre. Bu indirime girmezse başka monitör indirime girer o fiyat aralığında.
şafak bilgin dedi: Valla o monitörun piyasası 1400 civarı tam fiyat performans. 2 ay 3 aya bakilmamalı niyet varsa tabi. Genişletmek için tıkla... Orası öyle ama daha stoklarında 81 tane görünüyor, şimdi indirimi kapatsalar yarın satabilecekler mi sanki normal fiyattan? 1 hafta sürer bana göre. Bu indirime girmezse başka monitör indirime girer o fiyat aralığında.
Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 910 Yer İstanbul 28 Temmuz 2020 #19 JoaquinJoker dedi: Arasında ne kadar bir fark var peki? Genişletmek için tıkla... TN panelde renkler diğer panellere göre canlı değil ve görüş açısı diğerlerine göre daha az.
JoaquinJoker dedi: Arasında ne kadar bir fark var peki? Genişletmek için tıkla... TN panelde renkler diğer panellere göre canlı değil ve görüş açısı diğerlerine göre daha az.
JoaquinJoker Femtopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 36 28 Temmuz 2020 #20 Under.nvid dedi: TN panelde renkler diğer panellere göre canlı değil ve görüş açısı diğerlerine göre daha az. Genişletmek için tıkla... IPS alıp düşük HZ bir monitör mü yoksa 144 HZ TN paneli mi tercih etmeliyim?
Under.nvid dedi: TN panelde renkler diğer panellere göre canlı değil ve görüş açısı diğerlerine göre daha az. Genişletmek için tıkla... IPS alıp düşük HZ bir monitör mü yoksa 144 HZ TN paneli mi tercih etmeliyim?