Kalmadım. Zira o ışık sızması değil, IPS panellerin tümünde bulunan, çoğunlukla ışık sızması zannedilen olay.Birkaç yorumda da, çerçeve ince olduğu için ışık sızması olabileceği yazıyordu. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldınız mı?
Kalmadım. Zira o ışık sızması değil, IPS panellerin tümünde bulunan, çoğunlukla ışık sızması zannedilen olay.Birkaç yorumda da, çerçeve ince olduğu için ışık sızması olabileceği yazıyordu. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldınız mı?
Peki neden oluyor ve sıkıntı çıkarır mı?Kalmadım. Zira o ışık sızması değil, IPS panellerin tümünde bulunan, çoğunlukla ışık sızması zannedilen olay.
Kesinlikle sıkıntı çıkarmaz. Bunu yaşamak istemezseniz TN panellere yönelebilirsiniz, ama o da sizi memnun etmez. Işık sızması, ince olan her monitörde vardır ama az ama çok. Bahsettiğim olay ise her IPS monitörde vardır. Sizi mağdur etmez.Peki neden oluyor ve sıkıntı çıkarır mı?
Ben 3., arkadaşım da 2. monitörü kullanıyor. İkisi de çok güzel fakat 2. olan masada biraz yer kaplıyor, klavye falan zor sığabilir. 3. olan daha sade ve şık bana kalırsa.
Peki bu 2. ve 3. monitörün boyu ayarlanabiliyor mu?
Sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Oyun performansı açısından VA panel mi önerirsiniz yoksa IPS mi? E-spor düzeyinde oynamıyorum tabi ki ancak almışken benim için daha kullanışlısını almak istiyorum.Kesinlikle sıkıntı çıkarmaz. Bunu yaşamak istemezseniz TN panellere yönelebilirsiniz, ama o da sizi memnun etmez. Işık sızması, ince olan her monitörde vardır ama az ama çok. Bahsettiğim olay ise her IPS monitörde vardır. Sizi mağdur etmez.
Paylaştığınız ürün de güzel ama bana kalırsa 100 tl fark verip hoparlörü olan bir monitör almak daha mantıklı. Ek olarak kulaklık çıkışı da mevcut.Bu monitörün hoparlörü olmaması dışında bir farkı var mı? 1000 lira altı monitör lazım. Hoparlör çok gerekli değil ama olsa fena olmaz.
![]()
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.