1000 TL mouse önerisi

Bütçe
1000
avcunuz fareye değsin istiyorsanız yani kıç kısmı tombul fare istiyorsanız xm1r ama hayır ipince bir fare olsun derseniz viper 8k hz. ben xm1r'ı daha çok seviyorum ama viper 8k hz aşırı iyi donanıma sahiptir ve daha uzun ömürlüdür, el şeklinize uyuyorsa o daha iyi. uymuyorsa xm1r daha iyi direkt çünkü daha çok herkese hitap edecek şekle sahip

bu fiyatlar için son zamanlarda çıkan harika bir fare var ancak TR'ye niyeyse göndermiyorlar şu an, bin 100tl civarına geliyordu 2 ay önce diğer modeli. keşke gelse de önersek
en yeni 3395 sensör+kailh 8.0 tuş+58 GRAM?????+kablosuz (bluetooth da var) sadece 850 tl gümrüksüz
 
Avcunuz fareye değsin istiyorsanız yani kıç kısmı tombul fare istiyorsanız XM1r ama hayır ipince bir fare olsun derseniz Viper 8K Hz. Ben XM1R'ı daha çok seviyorum ama Viper 8K Hz aşırı iyi donanıma sahiptir ve daha uzun ömürlüdür, el şeklinize uyuyorsa o daha iyi. Uymuyorsa XM1r daha iyi direkt çünkü daha çok herkese hitap edecek şekle sahip.

Bu fiyatlar için son zamanlarda çıkan harika bir fare var ancak TR'ye niyeyse göndermiyorlar şu an, bin 100TL civarına geliyordu 2 ay önce diğer modeli. Keşke gelse de önersek.
En yeni 3395 sensör+Kailh 8.0 tuş+58 gram?+kablosuz (Bluetooth da var) sadece 850 TL gümrüksüz.

Dostum Viper 8KHz siparişini verdim iptal edip söylediğin fareyi almak daha mı mantıklı?
 
Dostum Viper 8KHz siparişini verdim iptal edip söylediğin fareyi almak daha mı mantıklı?
hocam donanım olarak 8khz en iyisi 3 fare içinden, elime uyar diyorsanız en iyisi viper olur. küçük bi kıyaslama yaptım sadece, fare avcunuzu doldursun istiyorsanız xm1r almalısınız ancak hayır o kadar da değmesine gerek yok diyorsanız biraz daha ince bir fare olan viper 8khz daha iyi olur sizin için. tercih meselesi tamamen ikisinin de birbirinden eksisi yok, bana uyar diyorsanız güle güle kullanın şimdiden :)
 
Hocam donanım olarak 8KHz en iyisi 3 fare içinden, elime uyar diyorsanız en iyisi Viper olur. Küçük bir kıyaslama yaptım sadece, fare avcunuzu doldursun istiyorsanız XM1r almalısınız ancak hayır o kadar da değmesine gerek yok diyorsanız biraz daha ince bir fare olan Viper 8KHz daha iyi olur sizin için. Tercih meselesi tamamen ikisinin de birbirinden eksisi yok, bana uyar diyorsanız güle güle kullanın şimdiden :)

Sağ olun hocam çok arada kalmıştım rahatlattınız.
 

Geri
Yukarı