Minnacık ellerin varmış. Fare küçük ama palm da tutarsın.
![]()
DARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASIDarmoshark N3, üst düzey, verimli bir optik sensöre sahip yepyeni, üç modlu bir kablosuz oyun faresidir. Farenin hafif ergonomik şekli, güvenli bir tutuş ve akıcı hareket sağlar!N3 farede kullanılan yenilikçi Kalih mikro anahtarları, hızlı tıklama tepkisi ve 80 milyon tıklamaya...shop.connectgame.com.tr
Minnacık ellerin varmış. Fare küçük ama palm da tutarsın.
![]()
DARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASIDarmoshark N3, üst düzey, verimli bir optik sensöre sahip yepyeni, üç modlu bir kablosuz oyun faresidir. Farenin hafif ergonomik şekli, güvenli bir tutuş ve akıcı hareket sağlar!N3 farede kullanılan yenilikçi Kalih mikro anahtarları, hızlı tıklama tepkisi ve 80 milyon tıklamaya...shop.connectgame.com.tr
Bu farenin daha büyüğü var mı? 16-17 olanı eskiden 13 CMD'i 16-17 kullanıyordum.
Darmoshark M3 var. Epey daha büyük. Ama bütçenizi aşıyor.
Darmoshark M3 var. Epey daha büyük. Ama bütçenizi aşıyor.
ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM çok güzel bir mouse sen sonleri çok kaliteli Armoury Crate sayesindede her türlü ayarı yapabiliyorsunuz.
Herkes onu önerdi ona bakıyordum o mu diğer arkadaşın attığı mı?
Onun mouse ile ilgili bir şey bilmiyorum ama attığım fareyi ben kullanıyorum gayet güzel.
Connect Game güvenilir mi alırım denerim bir Akakçe gibi değil değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.