1000 TL mouse önerisi

Bütçe
700-1000
Var. A950 Pro 4k zaten 1900 tl idi 2k oldu da şuan stok yok gibi. SS Prime da alabilirsin şuan.
Hocam açıkcası performax xotran ile valorant oynuyorum, hızlı çevirince takılıyor. Bu sorunu yaşamasam yeterli ama kablodan da nefret ediyorum. Kablosuzda bir tek A950 Pro 4k beğendim. Almak için ise 3 hafta beklemeliyim. İkilemde kaldım

Hocam açıkcası performax xotran ile valorant oynuyorum, hızlı çevirince takılıyor. Bu sorunu yaşamasam yeterli ama kablodan da nefret ediyorum. Kablosuzda bir tek A950 Pro 4k beğendim. Almak için ise 3 hafta beklemeliyim. İkilemde kaldım
Amazon.com.tr 1060 TL nays ile 900e geliyor düşünebilirsiniz bunu da.

Latency yüksek 1060 TL'de daha iyi alternatifi yok en azından kopma sorunu yok. XM1r alınacak bütçede vxe R1 var.

@ErayDq oynarken takılmaz ama Latency'i yüksek.

900e düşer Nays ile vergi dahil.

SE olanına o parayı vereceğime XM1r stabilitesine para verilmesi tercih edilmeli. Attack shark X3 asla alınmaz. Mcu'su, malzeme kalitesi çok kötü. Sırf PixArt 3395 sensörü var diye o fiyatlarda.

SE olanına o parayı vereceğime XM1r stabilitesine para verilmesi tercih edilmeli. Attack shark X3 asla alınmaz. Mcu'su, malzeme kalitesi çok kötü. Sırf PixArt 3395 sensörü var diye o fiyatlarda.
SE olanı şuan zaten stokta yok. Malzeme kalitesinin darmosharklardan farkı yok ya da deluxlardan(m800 hariç) xm1r etmez yine de.

Bu bütçede bütçe artmıyor ise
Mad catz Mojo M2 de alınabilir. Hem ergo hem iyi bir tercih.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı