1000 TL Mouse önerisi

Blumber

Megapat
Daha fazla  
Uzun zamandır kullandığım Logitech G502 Proteus Core'umun orta tuşu bugün çalışmamaya başladı. Hazır eskimişken de değiştireyim diye düşündüm. Mouse'u claw grip olarak kullanıyorum ve bu tutuşa uygun bir mouse arıyorum. Bütçe olarak 1000TL'yi geçmeden olabildiğince uygun fiyatlı bir mouse önerebilirseniz güzel olur. Ayrıca güzel bir mouse bulamazsam yeniden G502 almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?

Sadece fiyat aralığı fare seçimi için uygun bir seçim yapmanızı sağlayamaz malesef. Elinizin boyutu, tutuş şekliniz, tercih ettiğiniz fare şekli/ağırlığı, kablolu veya kablosuz tercihiniz vs.

Ağırlığını önemsemiyorsanız, ek tuşlar ve ergonomi sizin için önemli ise G502 için alternatif bulmanız biraz zor. G502 kablosuz versiyonu iyi bir tercih olabilir fakat Türkiye'de bulabilir misiniz bilemiyorum.

Eğer ekstra tuşlar ve ergonomik tutuş benim için önemli değil ve daha hafif bir fare olabilir diyorsanız. Daha fazla alternatif bulunabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı