1000 TL Notebook Önerisi

gumushane

Hectopat
Daha fazla  
-FreeDos
-15.6" ekran

İnterneti kullanmak(Facebook, Twitter vb.) ve film izlemek amacıyla bir notebook alacağım. Arama yaptım fakat bu işten daha iyi anlayanlara sormam gerektiğine karar verdim. Önerilerinize açığım, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf evde kullanacaksan 100 liralık, Android çalıştıran TVboxlardan bazıları da bu işleri yapabiliyor rahatlıkla.

Dışarıda da lazım diyorsan 2.nesil ve sonrası intel core i3 herhangi bir makina, istisnasız yukarıdaki beklentilerini karşılar. Belki program kurar daha kapsamlı birşeyler yaparım diyorsan i5lere de bakabilirsin. Ana beklentilerini HD graphics çok rahat karşılar, harici bir ekran kartına ihtiyaç duymazsın.

1.nesil i serisi'nin rakam kısmı 3 hanelidir. 2. nesil ve sonrasında 4 hane ve ilk rakam seriyi belirtir.
i5-3210M-->3.nesil, i5 540M-->1.nesil

Sahibinden.com gibi sitelerde satıcıların bazıları yanlış model bilgisi veriyor, yani model üzerinden aratma yaparken HP Elitebook 8470p (3.nesil i5) alıyorum derken 8440P(1.nesil i5) alabilirsin. Alacağın modeli öncesinde araştır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı