1000 TL Notebook Tavsiyesi

AcemiDonanımcı

Hectopat
Daha fazla  
Selamün aleyküm.

Yakın bir zamanda notebook almaya karar verdim. Nedeni ise 7 yıllık masaüstüm artık oyun oynatmıyor hatta zar zor program yüklüyorum o derece! Elimde 1000 TL var ve bunla bir notebook almaya karar verdim. Araştırdım Asus Intel Core i3 4010U Freedos Notebook X552LDV-SX829D - Kliksa bu notebooku buldum. Ama size danışmak istiyorum Notebookda oyun oynamak istiyorum CS:GO, H1Z1 (olursa GTA 5). Bu linkteki notebook GTA V'i açar dediler. Ben size danışmak istiyorum arkadaşlar önerdiğiniz notebook var mı? En fazla 1200 TL yapabilirim bütçeyi. Teşekkürler.

O fiyata notebook bulmak zordur. GTA V açar ama düşük ayarlarda pixel pixel oynarsın. Benim tavsiyem apu bir masaüstü sistem alman yönündedir. Hem hesaplı hemde seni 4 sene idare edebilecek bir sistem olur apu sistemler düşük bütçelerin kurtarıcısıdır derim.

Yok ben apu kullanmam dersen bunu alıp işlemciye hız aşırtma yaparsan Gta V'te 35 fps civarı performans alırsın.

Dosya Ekleri

• sistem.PNG
    sistem.PNG
    29,4 KB · Görüntüleme: 161
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı