Üniversiteye götürmek için elektrogitar vs akustik gitar

GibsonGoldTop

Hectopat
Daha fazla  
Bu sene dersheneye yazıldım sıkı çalışıp iyi bir şehirde üniversiteye gitmek istiyorum. 8 9 senedir klasik ve akustik gitar çalıyorum ama benim bir gitarım yok kuzeniminfi yani o da aldı geçen benden. Yeni yıldan sonra gitar alma fikrim var ama akustikten devam mı edeyim yoksa elektroya mı geçeyim bilmiyorum. Üniversite burada belirleyici unsur aslında. Oraya akustik götürsem ortam olur diyorlar ama yurtta ses çıkarır. Elektro alıp evde çalışıp onda kendimi geliştirsem o zaman da insanlar çal dediğinde çalıp söyleyemeyeceğim. Üniversite okurken grup kurmak vs gibi çok istedigim şeyler var eğer bu mümkünse elektro alırım ama değilse akustik götürülür mü?

'O zaman da insanlar çal dediğinde çalıp söyleyemeyeceğim.' bu kolpayi sıkti?

Ufak cep aletleri var, telefona/bilgisayara/tablete bagliyorsun, istedigin gibi out veriyorsun.

'Akustik götürsem ortam olur diyorlar' havanin iyi oldugu donemde elini sallasan buna denk geliyor, ona gore dusun. Belediye dagitmis gibi her yer akustik.

Son düzenleme:
'O zaman da insanlar çal dediğinde çalıp söyleyemeyeceğim.' bu kolpayi sıkti?

Ufak cep aletleri var, telefona/bilgisayara/tablete bagliyorsun, istedigin gibi out veriyorsun.

'Akustik götürsem ortam olur diyorlar' havanin iyi oldugu donemde elini sallasan buna denk geliyor, ona gore dusun. Belediye dagitmis gibi her yer akustik.
Ne demek istediniz hocam anlayamadım kusura bakmayın dershanedeyim sabahtan beri kafam almıyor olabilir...

Ne demek istediniz hocam anlayamadım kusura bakmayın dershanedeyim sabahtan beri kafam almıyor olabilir...

'O zaman da insanlar çal dediğinde çalıp söyleyemeyeceğim.' bunu dedin ya elektro gitarin gitar AMP ictiyacini soyledigini düşündüm, o yuzden dedim ufak aletler var onunla telefonu bile AMP olarak kullanabiliyorsun dedim.
Akustik gitar icin de universitede dolu var, eli sallasan akustik gitara dusuyor zaten calmayi da bilmiyorlar tin vurup soyluyorlar tin vurup soyluyorlar, gelmeden YouTube'dan 2 taktik bakiyor geliyor, ortam olur diyorsun ya, o ortamdan dunya kadar var bir yerden sonra farkli gelmiyor.
Elektro oyle degil ama, hem kullanim alani genis, hem az oldugu icin daha ilgi cekici, hem de daha havali, ustune tak bilgisayarina, sec istedigin AMP I, tak kulakligini calis.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı