1000 TL NVIDIA ekran kartı önerileri

Senjuzka

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bütçem 1000 TL maksimum. Harici ekran kartı almam gerek. 1000TL'ye NVIDIA'nın güzel bir ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.

Dediğim gibi APU sistem kullanıyorum işlemci: AMD Ryzen 3200G, Valorant'ta orta ayarda 80 FPS verebilen ekran kartı olsa yeter.
İkinci el GTX 1060 3 GB çok iyi gidecektir o sisteme. Valorantta high'da 144 FPS+ alacaksınız.
Hocam piyasa çok kötü. 3GB halini bile 1500'e falan satıyorlar.
1100 TL'ye ilan var. 1000 TL'ye düşer pazarlıkla.

İkinci el GTX 1060 3 GB çok iyi gidecektir o sisteme. Valorant'ta High'da 144 FPS+ alacaksınız.

1100 TL'ye ilan var. 1000 TL'ye düşer pazarlıkla.

Maalesef, ikinci el alamam Vatan vb. yerlerden almayı düşünüyorum GTX 650 Ti Boost gözüme çarptı CS:GO High ayarlarda 120 FPS veriyor.

Maalesef, ikinci el alamam Vatan vb. yerlerden almayı düşünüyorum GTX 650 Ti Boost gözüme çarptı CS:GO High ayarlarda 120 FPS veriyor.
650 Ti ile 1060 3 GB arasında dağlar kadar fark yok, uçurumlar kadar fark yok, gezegenler kadar fark var hocam. 650 Ti'ye 1000 TL verilmez. Kaç senelik kart.

İlla sıfır almak istiyorum diyorsan:

ama bu paraları hak etmiyor söyliyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı