1000 TL oyun için kulaklık önerisi

Oyunlarda ses kasmak için bir kulaklık alacağım. Ergonomik olması lazım. Daha önceden G332 kullandım ondan memnundum ama menteşesi kırıldı ve pedleri yıprandı. Video tarzı şeyler de izlerim kulaklık ile. Mikrofon kalitesinin çok çok iyi olmasına gerek yok. Harici mikrofonum var ama iyi olursa sorun olmaz. Şimdiden teşekkürler. En fazla 1000 TL olabilir ama o kadar olmazsa iyi olur aşırı F/P değilse. Kasım'ın başında alacağım.

Bir konuda H2002D gördüm iyi midir?

James Donkey 720 kullanıyorum ben memnunum açıkçası 2 sene oldu alalım geçen aylarda mikrofonu bozuldu garantiye gönderdim tamir edip geri gönderdiler 2 sene içerisinde başka sorun yaşamadım şu an hafiften deri sorulması var ama yine de fiyatına göre öneririm.
 
Aşırı küçükler, daha çok müzik alanında tatmin ederler. Çok kötü olmasa da bir kulak üstü kulaklık etmez.

Küçük olması dert değilki daha bile rahat yerde kaplamıyor, kulak üstü etmez demişsiniz ama kulaküstüne nazaran sesleri daha derin veriyor, Logitech Pro X kulaklığı kendim seçip almıştım zamanında şu an kenarda duruyor testlerde yaptım ama kullanmıyorum oyunlarda artık 2bin TL'lik kulak içi aldım iyi kulaklık ama onunda konforu iyi değildi 85 liralık kulaklıkla oynuyorum şu an ses kartı ile birlikte ve her şey yolunda şu an.
 

Geri
Yukarı