Mouse almak istiyorum ama özelliklerinden tam olarak anlamıyorum. Aradığım özellikler arasında kablolu olması ve küçük olmaması var. Yardımcı olabilir misiniz?
El ölçülerinizi hesaplayıp içlerinden elinize en iyi oturacak olanı tercih edebilirsiniz, genelde Prime ve Haste yönünde kamuoyu daha pozitif; alırken göz önünde bulundurun.
El ölçülerinizi hesaplayıp içlerinden elinize en iyi oturacak olanı tercih edebilirsiniz, genelde Prime ve Haste yönünde kamuoyu daha pozitif; alırken göz önünde bulundurun.
Hocam, 4 tane öneri çok kafa karıştırıcı oldu, karar veremedim. Önerdiğiniz 2 tanesi arasında hangisi daha iyidir sizce? Bir de, FPS Pro hepsinden daha pahalı. Daha pahalı olması, daha iyi olduğu anlamına mı geliyor?
Hocam, 4 tane öneri çok kafa karıştırıcı oldu, karar veremedim. Önerdiğiniz 2 tanesi arasında hangisi daha iyidir? Sizce? Bir de, FPS Pro hepsinden daha pahalı. Daha pahalı olması, daha iyi olduğu anlamına mı geliyor?
Hocam, son attığınız hem boyut olarak hem de görsel olarak diğerlerinden daha iyi bunu sipariş geçeyim. Yok derseniz, Pulsefire Haste daha iyi, onu alayım.
Hocam, son attığınız hem boyut olarak hem de görsel olarak diğerlerinden daha iyi bunu sipariş geçeyim. Yok derseniz, PulseFire Haste daha iyi, onu alayım.
Hocam, son attığınız hem boyut olarak hem de görsel olarak diğerlerinden daha iyi bunu sipariş geçeyim. Yok derseniz, PulseFire Haste daha iyi, onu alayım.
Hocam, 4 tane öneri çok kafa karıştırıcı oldu, karar veremedim. Önerdiğiniz 2 tanesi arasında hangisi daha iyidir sizce? Bir de, FPS Pro hepsinden daha pahalı. Daha pahalı olması, daha iyi olduğu anlamına mı geliyor?
Fiyat konusunda o şekilde bir çıkarım yapmak pek doğru olmaz hocam. Gamepower'ın bol ışıklı "Gaming" bir mouse'unu Prime'dan daha pahalıya bulmanız çok olası, ama kalite bakımından mukayese edilmezler.
Onun haricinde söylediğim gibi genel olarak SS Prime ve Haste daha müspet yaklaştığım iki mouse. El ölçülerinizi mezura vb. bir şeyle ölçerek hangisinin size daha uygun olduğunu görebilirsiniz. Haste tüm grip type'lara uygun olması amacıyla tasarlanmış ve ortalama ebatlarda olan bir ürün. Prime ise ortalamadan biraz daha büyük olmasıyla ön plana çıkan bir mouse. Şahsen eğer elinize oturuyorsa Haste iyi bir tercih olacaktır diye düşünüyorum.
Hepinize ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Yaptığınız öneriler sonucunda Pulsefire Haste'i sipariş geçmeye karar verdim. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.
Hepinize ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Yaptığınız öneriler sonucunda Pulsefire Haste'i sipariş geçmeye karar verdim. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.