1000 TL parfüm önerisi

İstanbul eminönünde muadil parfüm yapan esansçılar var, bargello vb. markalardan almak yerine oralara parfüm yaptırmak daha mantıklı eğer muadil alınacaksa. Bargelloya taş çıkartırlar.
 
Vallahi bu size attığım parfüm kışlık bir parfüm, ferah değil ve biraz ağır bu dediklerinize göre pek sevmeyeceksiniz. Kenzo L''eau Pour Homme parfümü var ona bakabilirsiniz, kokusu gayet ferah ve insanı boğmuyor şahsen çok severim ben.
Teşekkürler tavsiyeleriniz için. Bunlara bi bakacağım. 400-600 TL arası tavsiye edebileceğiniz birşey var mı acaba? Şuan bi parfüme 1000 TL verip beğenmeme ihtimalim de var. Daha ucuz birşey de düşünebilirim.
 
Teşekkürler tavsiyeleriniz için. Bunlara bir bakacağım. 400-600 TL arası tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı acaba? Şu an bir parfüme 1000 TL verip beğenmeme ihtimalim de var. Daha ucuz bir şey de düşünebilirim.

Beğenmeme ihtimalini ortadan kaldırmanız için boyner, sephora, beymen vb. orijinal parfüm sattığı bilinen yerlere gidip testerlardan parfümleri deneyin ve parfümlerle 1 gün geçirin, öbür türlü beğenmeme ihtimaliniz hep olacak.

Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız konunuza yazdığım eminönündeki yeri bir düşünün. Orijinal parfümün %90 -%95 aynısını tutturuyorlar. Kalıcılığıda, yayılımıda, kokusuda neredeyse orijinalinin aynısı. Eğer gitmeyi düşünürseniz uğur esansa gidin. Ben şu an oradan aldığım parfümü kullanıyorum, yani orijinal burberry london ile aralarında neredeyse fark yok, kalıcılığı orijinal parfümde olduğu gibi 6-7 saati buluyor ki rekor 12 saat, etrafımdaki insanlar kokuyu rahatlıkla duyuyor ve kokuda neredeyse aynı.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı