1000 tl pc upgrade mi yoksa ps 4 mü

nadir511

Hectopat
Daha fazla  
Tek güç kaynağı 500W 80+ bir de işlemci 3.90GHz hız aşırtma ile. Ben bu sisteme yükseltme yapsam mantıklı olur mu yoksa PS4 alsam mı? Amacum Bf1 ve Ghost Recon gibi yeni oyunları oynamak.

upload_2017-2-13_19-32-40.png

Konsol rahatlık demek. Al koy masanın üstüne. 7 - 8 sene az çok kaliteli oynatıyor oyunları. Pc nin artısı korsan oyun. Hepimiz azda olsa korsan kullanıyoruz kabul edelim. Ps4 aldığınızda orijinal(Kelime TDK da böyke geçiyor.)oyun kullanmak zorunda kalacaksınız. Birde 1500 tllik bir pc hele ki bu kurda ps4 e yetişemiyor. Alırken şunuda göze alın. Pc oyun oynatabilen bir makine konsol oyun için özel bir makinedir.

Konsol rahatlık demek. Al koy masanın üstüne. 7 - 8 sene az çok kaliteli oynatıyor oyunları. Pc nin artısı korsan oyun. Hepimiz azda olsa korsan kullanıyoruz kabul edelim. Ps4 aldığınızda orijinal(Kelime TDK da böyke geçiyor.)oyun kullanmak zorunda kalacaksınız. Birde 1500 tllik bir pc hele ki bu kurda ps4 e yetişemiyor. Alırken şunuda göze alın. Pc oyun oynatabilen bir makine konsol oyun için özel bir makinedir.
PS4 yavaş yavaş yetersiz kalmaya başlıyor. Yoksa Sony PS4 Pro çıkarma gereği duymazdı değil mi ? Ayrıca PS4 alırsa arkadaşımız bir oyuna 100-150 lira bayılmak zorunda kalacak ve Indie oyunlardan faydalanamayacak.

Peki sistem toplamada ilk olarak ne yapmalıyım işlemci anakart ram mi değişitiriyim ? varmı uygun fiyatlı ileriye dönük ilerde gtx 1060 yada rx 470 takınca darboğaz olmuycak

Peki sistem toplamada ilk olarak ne yapmalıyım işlemci anakart ram mi değişitiriyim ? varmı uygun fiyatlı ileriye dönük ilerde gtx 1060 yada rx 470 takınca darboğaz olmuycak
1000 liranız varsa işe RAM ve İşlemci alarak başlayabilirsiniz. Önerim i5 6402p ve 16 GB Hi-Level RAM. Tabii 100 lira kadar aşacaktır bütçenizi öyle olursa 8GB bir RAM alabilirsiniz.

RAM'iniz kaç MHz söyleyebilir misiniz ?

Eğer Sen Konfor Yöneliksen Benim Pvp İşim Olmaz Diyosan Ben Öyle Sürekli Sistem Geliştirecek Param Yok Beni 7-8 Yıl Boyunca Çıkan Oyunları Oynatsın Bana Yeter Ayda Bir 2.EL Oyun alırım Hem Ucuz Gelir Diyosan Git Artık Konsol Fiyatları 2.EL Düştü Sıkıntısız Tamir Görmemiş 2.Kol 1 Oyun veren Konsllar 900-1000 Arası Oluyo Ama Ben PVPCİYİM Performans Önem Veririm Diyosan Git PC al Ama Unutma Pc Özellikle Şu Yeni Çıkan Oyunlar İçi Seni En Fazla 2-3 Yıl Götürür Sonra İşlemci Ramiydi Anakarttı Sürekli Cebinden Para Çıkacak Ama İstediğin Oyunu İyice Oynayacaksın

PS4 yavaş yavaş yetersiz kalmaya başlıyor. Yoksa Sony PS4 Pro çıkarma gereği duymazdı değil mi ? Ayrıca PS4 alırsa arkadaşımız bir oyuna 100-150 lira bayılmak zorunda kalacak ve Indie oyunlardan faydalanamayacak.
Güldürmeyin lütfen. PS4 yetersiz kalması gibi bir şey ortada daha yok. Uzun yıllar sıkıntı çekmeden oynarsın PS4'le. PS4 al yanında birkaç tane güzel oyun aldımmı devamı gelir zaten bir anda oyuna vermiyorsun bütün parayı. Oyunu bitir sonra yeni oyun al indirimleri denk getir. PS4 gerçekten iyi bir konsol ben PC toplamasaydım alacaktım şahsen. PS3 gibi bir konsol 2006 yılında çıkmasına rağmen hala işlevini görüyor ki PS4 en az 3-4 sene gider.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı